Hevostarvikekirppis Kouvolassa 30.11.2023 klo 17 alkaen

Tervetuloa myymään ja tekemään löytöjä Kouvolan raviradan katsomossa ja parkkialueella torstaina 30.11.2023.

Kirppis käynnistyy klo 17, ravien ponilähtö klo 17.20, ensimmäinen hevoslähtö klo 18. Omaa kirppispaikkaa voi tulla rakentamaan klo 15 alkaen ja paikalla voi viipyä sen aikaa kuin hyvältä tuntuu ja omiin aikatauluihin sopii.

Raveihin on ilmainen sisäänpääsy, kahvio ja muut radan palvelut ovat käytettävissä normaaliin tapaan.

Ilmoittaudu myymään

Nyt on hyvä hetki tehdä varustehuoneen syyssiivous ja laittaa itsellesi tarpeettomat hevostarvikkeet myyntiin seuraaville käyttäjille.

Myyntipaikan hinta on 5 €/myyjä, maksu varauksen yhteydessä Kymijoen Ratsastajien tilille FI98 5016 0620 0330 28 tai Mobilepay lipas 5586LH. Varaa paikkasi Viiviltä p.0400738827 (myös WA) tai sähköpostitse puheenjohtaja@kymijoenratsastajat.net

Myynti hoidetaan itse ja myyjä vastaa omasta myyntipöydästään sekä myytävien varusteidensa myyntikuntoisuudesta ja hinnoittelusta. Järjestäjät eivät ole osallisena myyjien ja ostajien välisissä kaupoissa.

Myydä voi sekä sisällä (pöytäpaikka n. 120 cm) että ulkona parkkipaikan puolella esim. peräkärrystä.

Ilmoitathan myös jos sinulla on suurikokoista myytävää, kuten traileri, vaunut tai kärryt, niin varataan tilaa parkkipaikalta katsomon läheltä!

Omaa kirppisosallistumista kannattaa mainostaa myös omissa kanavissa ja someryhmissä, jotta tieto tapahtumasta leviää laajalle ja paikalle saadaan paljon asiakkaita! Tägää julkaisuusi myös @kymijoenratsastajat sekä @kouvolanravirata, niin julkaisusi jakaminen onnistuu järjestäjien kanavissa.

Hevostarvikkeiden lahjoittaminen seuralle

Tekojen Tiistaista (#GivingTuesday) vietetään tänä vuonna 28.11.

Voit tukea seuramme toimintaa lahjoittamalla käyttökuntoisia hevostarvikkeita sekä ihmisten varusteita myytäväksi seuran kirppispöytään. Lahjoitettujen tavaroiden myyntituotto käytetään seuran hyväksi. Tästä kirppispäivästä mahdollisesti jäljelle jääneet varusteet myydään joko seuraavassa kirpputoripäivässä tai verkossa tai lahjoitetaan eteenpäin.

Lahjoittaa voi ehjiä ja puhtaita hevosvarusteita, kuntotarkastettuja satuloita (todistus mukana, ilman todistusta vain puuhevosille/leikki/satulatuoli-yms. käyttöön myytävät hevoskäytöstä poistetut satulat). Käytettyjä ratsastuskypäröitä emme turvallisuussyistä ota myytäväksi, uuden käyttämättömän kypärän voit halutessasi lahjoittaa.

Seuran käyttöön sopivat tarvikkeet, esimerkiksi keppihevosesteet, otetaan myös ilolla vastaan!

Jos et pääse raveihin tuomaan lahjoitustavaroitasi, ota yhteyttä ja sovi toimitus Viivin kanssa p. 0400738827/puheenjohtaja@kymijoenratsastajat.net

Pienet varusteiden korjaustyöt paikan päällä

Valjasseppäopiskelija Maria Jäppinen (Tmi Valjastaja) tekee paikan päälle hinnastonsa mukaan pieniä nahkavarusteiden korjaustöitä (esim. ompeleiden korjaukset), kertoo varustehuollosta sekä esittelee varusteiden valmistusta.

Satuloiden avaamiset, toppaukset ja muut vastaavat isommat työt eivät valitettavasti paikan päällä onnistu, niitä varten varusteet pitää toimittaa pajalle. Sovi Marian kanssa näistä suoraan.

Tervetuloa tekemään löytöjä!

Kiertotalous on päivän sana. Varusteiden korjaaminen ja käytettynä hankkiminen on järkevää sekä kukkaron että ympäristön kannalta. Myös joululahja voi olla käytettynä ostettu!