Valmennus

KJR tukee jäsentensä valmentautumista valmennustuella. Valmennustuki on uudistunut vuoden 2022 alussa.

Valmennustukea saa takautuvasti kuitteja vastaan valmennusten tilavuokraan (kenttä-, maneesi- tai esim. maastoesteradan maksu) max. 100 €/vuosi/jäsen. Tuen määrä on max. 10 €/valmennus.

Valmentajat

Alla on lista valmentajista, joiden valmennuksista tukea on mahdollista hakea. Listan tarkoitus on ehkäistä valmennustuen väärinkäyttöä. Valmentajan tulee olla ammattimainen toimija.

Ehdota listalle haluamiasi valmentajia sähköpostitse puheenjohtaja@kymijoenratsastajat.net. Valmentajalistaa päivitetään tarpeen mukaan, ehdotukset käsitellään johtokunnan kokouksissa. Valmentaja voi ilmoittautua listalle myös itse.

Valmentajalista, päivitetty viimeksi 21.2.2023:
Henttinen Kati, Järvinen Minna, Kaaro Anni, Koivisto Merja, Laine Seppo, Lampinen Saara, Lehtonen Liida, Mukala Tinja, Pekkala Minna, Pelc Salla, Polso Tiina, Ranta Milja, Reponen Laura, Svanborg-Lodman Heidi, Teittinen Taina, Tervo Anssi, Tolmunen Petri, Tupamäki Riikka.

Valmennustukihakemus
Valmennustukea saa vuonna 2023 takautuvasti kuitteja vastaan valmennuksen tilavuokraan max. 100 €/vuosi/jäsen.

Tukea voi hakea nyt jos maksukatto on täyttynyt, tai loppuvuodesta kilpailutukien haun yhteydessä. Maksukatto koskee kaikkia valmennuksia riippumatta valmennuspaikasta.

Laita hakemukseesi:

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen Emma.Huomo(a)hotmail.com