Kilpailutuet

Seura tukee kilpailevia jäseniään, jotka edustavat seuraa aluetasolla ja siitä ylöspäin. Hyväksytyn tuloksen vähintään aluetasolla saavuttaneet ratsastajat voivat hakea seuralta ns. koppirahaa vuoden lopussa. Koppiraha 10€/kilpailumatka, kun ratsukko on saanut hyväksytyn suorituksen (kaikki lajit Suomen kilpailujärjestelmän mukaisissa kilpailuissa).

Kansallisella tasolla kilpailevat ratsastajat voivat hakea avustusta myös A-kilpailulupaan. Johtokunta päättää vuosittain (loppuvuodesta) avustuksen suuruudesta ja ehdoista. Vuonna 2019: kahdella 3-5-tason sijoituksella maksetaan takaisin koko summa ja kahdesta 3-5-tason hyväksytystä suorituksesta puolet kilpailuluvan hinnasta.

Johtokunta voi myöntää harkinnanvaraista tukea myös ulkomailla kilpailleille ratsukoille. Liitä hakemukseesi tulokset sekä selvitys kilpailusta ja sen tasosta. Näitä tuloksia ei huomioida kilpailuluvan palautuksissa eikä ranking-pisteiden laskussa.

Ranking-pisteitä annetaan ratsastajan itse ilmoittamista seura-, alue- ja kansallisen tason kilpailujen tuloksista. Ranking-pisteitä varten ilmoitathan kaikki kilpaillut luokat (koppirahaa maksetaan 10 €/kilpailumatka päivän starttien määrästä riippumatta). Ranking-pisteet ovat ratsukkokohtaisia, eli tulokset ilmoitetaan jokaisesta hevosesta erikseen.

Tulokset tulee ilmoittaa tässä muodossa:
ratsastajan nimi – ratsu, kilpailun taso (seura, alue, kansallinen) ja laji, kilpailupäivä, järjestävä seura, luokka, sijoitus (sijanumero/osallistujien määrä, voitto/sijoittunut/hyväksytty), tulos ja LINKKI tuloksiin (Kipaan)

Esimerkki:
Elli Esteratsastaja – Polle Pirteä, 2-taso este, 2.6.2018, Ratsastusseura X, luokka 1. 80cm, 3/14 sijoittunut, 4vp 56.12, www.kipa.ratsastus.fi/45678

Elli Esteratsastaja – Polle Pirteä, 1-taso koulu, 1.9.2018, Ratsastusseura Z, luokka 1. heC, 1/22 voitto, 68 %, www.kipa.ratsastus.fi/tulokset0109.doc

Muista laittaa hakemukseen myös tilinumerosi (IBAN-muodossa) ja yhteystietosi! Haun ajankohta ja palautusohjeet ilmoitetaan loppuvuodesta.