Kilpailutuet

Seura tukee kilpailevia jäseniään, jotka edustavat seuraa aluetasolla ja siitä ylöspäin. Hyväksytyn tuloksen vähintään aluetasolla saavuttaneet ratsastajat voivat hakea seuralta ns. koppirahaa vuoden lopussa. Koppiraha 10€/kilpailumatka, kun ratsukko on saanut hyväksytyn suorituksen (kaikki lajit Suomen kilpailujärjestelmän mukaisissa kilpailuissa).

Kansallisella tasolla kilpailevat ratsastajat voivat hakea avustusta myös A-kilpailulupaan. Kilpailulupatuki sisältyy kilpailutukiin eli luvasta on mahdollista saada enintään 100 € tuki.

Vuonna 2024 jäsen voi valita joko kilpailu- tai valmennustuen. Jäsenkohtainen maksimikorvaus on 100€/jäsen/vuosi.

Johtokunta voi myöntää harkinnanvaraista tukea myös ulkomailla kilpailleille ratsukoille. Liitä hakemukseesi tulokset sekä selvitys kilpailusta ja sen tasosta. Näitä tuloksia ei huomioida kilpailuluvan palautuksissa eikä ranking-pisteiden laskussa.

Ranking-pisteitä annetaan ratsastajan itse ilmoittamista seura-, alue- ja kansallisen tason kilpailujen tuloksista. Ranking-pisteitä varten ilmoitathan kaikki kilpaillut luokat (koppirahaa maksetaan 10 €/kilpailumatka päivän starttien määrästä riippumatta). Ranking-pisteet ovat ratsukkokohtaisia.

Hakuohje:

Uudistuneesta Kipasta saa ladattua oman kilpailuhistoriansa ulos Excel-tiedostona. Kirjaudu sisään Kipaan ja avaa henkilöprofiilisi. Tulokset-välilehdeltä, tulosluettelon yläpuolelta löytyy Lataa-kuvake. Valitse latausmuodoksi Excel/XLXS-formaatti ja liitä tiedosto mukaan hakemukseen. Muista laittaa hakemukseen myös tilinumerosi (IBAN-muodossa) ja yhteystietosi!