Vuodenvaihteen muistilista

Syyskokouksessa KJR:n puheenjohtajaksi valittiin jatkamaan Soile Kuisma (huom., sukunimi vaihtui mutta sama Soile edelleen) ja johtokunnan jäseniksi Kaisu Marttila, Susanna Monthan ja Taru Hupli. Johtokunta kokoontuu vuoden alussa päättämään tarkemmista vastuualueista ja alkuvuoden toiminnasta.

Vuodenvaihteen muistilista: https://www.ratsastus.fi/tiedotteet/vuodenvaihteen-muistilista-srl-n-jasenseurojen-jasenille-ja-kilpailijoille/

  • Ensimmäiset jäsenlaskut lähtevät liitosta torstaina 2.1.2020.
  • KJR:n jäsenmaksut pysyvät ennallaan
  • Haluatko liittyä jäseneksi seuraan? Lue lisää
  • Laskut tulevat automaattisesti kaikille vuonna 2019 jäsenmaksunsa maksaneille (mikäli et ole erikseen ilmoittanut seuralle, että haluat päättää jäsenyyden)
  • Jatkossa SRL:n laskut voi tilata e-laskuna. Näin nopeutuu laskun tulo, ja myös seura säästää postituskuluissa.

Näin otat käyttöön Suomen Ratsastajainliitto ry:n kätevän ja turvallisen e-laskun maksaessasi ratsastusseurasi jäsenmaksua:

  1. Kirjaudu verkkopankkiisi ja etsi valikoista kohta ”E-lasku”, ”E-laskusopimukset” tai ”Uusi E-lasku” (tai vastaava) ja klikkaa sitä.
  2. Valitse laskuttajaluettelosta Suomen Ratsastajainliitto ry.
  3. Syötä tunnistetietona viitenumero laskustasi (tai seuraa verkkopankkisi ohjeita).
  4. Saat jatkossa e-laskut suoraan verkkopankkiisi, jossa sinun tarvitsee tarkistaa ja hyväksyä laskua yhdellä klikkauksella.

Vuonna 2020 käyttöön tulee uusi Kipa!

Ensi vuoden alussa siirrytään uuden Kipan käyttöön ja samalla vanha kilpailu- ja valmennuskalenteri kaikkine tietoineen poistuvat käytöstä. Vanhat tiedot siirretään uuteen Kipaan kevään 2020 aikana. Mikäli tarvitset omia kisatietoja, maksuhistoriaa, tms., ota talteen joulukuun aikana.

Kipa2: https://kipa2.ratsastus.fi/.

Kilpailujärjestelmä palaa käyttämään seura-, alue- ja kansallisten kilpailujen termejä.

Muista hakea kilpailu- ja valmennustukia ja ilmoittaa ranking-tulokset viimeistään 21.12.! Katso tarkemmat ohjeet täältä.