Kilpailu- ja valmennustuet & KJR-Ranking 2019

Kilpailutukien haku ja ranking-tulokset

Seura tukee kilpailevia jäseniään, jotka edustavat seuraa 2-tasolla ja siitä ylöspäin. Hyväksytyn tuloksen 2-> tasoilla saavuttaneet ratsastajat voivat hakea seuralta ns. koppirahaa vuoden lopussa. Koppiraha 10€/kilpailumatka vähintään 2-tasolla, kun ratsukko on saanut hyväksytyn suorituksen (kaikki lajit Suomen kilpailujärjestelmän mukaisissa kilpailuissa).

3-5-tasolla kilpailevat ratsastajat voivat hakea avustusta myös kilpailulupaan. Johtokunta päättää vuosittain avustuksen suuruudesta ja ehdoista. Vuonna 2019: kahdella 3-5-tason sijoituksella maksetaan takaisin koko summa ja kahdesta 3-5-tason hyväksytystä suorituksesta puolet kilpailuluvan hinnasta.

Johtokunta voi myöntää harkinnanvaraista tukea myös ulkomailla kilpailleille ratsukoille. Liitä hakemukseesi tulokset sekä selvitys kilpailusta ja sen tasosta. Näitä tuloksia ei huomioida kilpailuluvan palautuksissa eikä ranking-pisteiden laskussa.

Vuoden 2019 koppirahoja (2-5 tasot) & A-kilpailuluvan palautusta voi hakea 21.12.2019 mennessä sähköpostitse: peppiemilia.salmi (a) gmail.com. Ilmoita samalla tuloksesi ranking-pisteiden laskua varten! KJR-Rankingin voittaja julkistetaan ja palkitaan kevätkokouksessa.

Ranking-pisteitä annetaan ratsastajan itse ilmoittamista 1-5-tason kilpailujen tuloksista. Ranking-pisteitä varten ilmoitathan kaikki kilpaillut luokat (koppirahaa maksetaan 10 €/kilpailumatka päivän starttien määrästä riippumatta). Ranking-pisteet ovat ratsukkokohtaisia, eli tulokset ilmoitetaan jokaisesta hevosesta erikseen.

Tulokset tulee ilmoittaa tässä muodossa:
ratsastajan nimi – ratsu, kilpailun taso (1-5) ja laji, kilpailupäivä, järjestävä seura, luokka, sijoitus (sijanumero/osallistujien määrä, voitto/sijoittunut/hyväksytty), tulos ja LINKKI tuloksiin (Kipaan)

Esimerkki:
Elli Esteratsastaja – Polle Pirteä, 2-taso este, 2.6.2018, Ratsastusseura X, luokka 1. 80cm, 3/14 sijoittunut, 4vp 56.12, www.kilpailut/2.6.18_tulokset

Muista laittaa hakemukseen myös tilinumerosi (IBAN-muodossa) ja yhteystietosi!


Valmennustuen haku

  • Valmennustukea voidaan maksaa myös muiden kuin KJR:n järjestämiin valmennuksiin edellyttäen että valmentautujalla on esittää kuitti maksetusta tilavuokrasta (esim. maneesin, kentän tai maastoesteradan vuokra) ja valmennuksesta.
  • Tätä valmennustukea (kattaa tilavuokran max. 10 e/valmennus) maksetaan max 50 €/jäsen kalenterivuoden aikana.
  • Palauta hakemus kuittikopioineen 21.12.2019 mennessä sähköpostitse peppiemilia.salmi (a) gmail.com.