#KJRliikkuu 2019

KJR kannustaa liikkumaan!

Vuonna 2018 ensimmäistä kertaa esitelty KJR:n uusi, ratsastuksen oheisliikuntaan kannustava haaste palaa myös vuonna 2019 pienin uudistuksin. Seuran jäsenet keräävät vähintään 30 minuutin urheilusuorituksista merkintöjä. Oli lajisi sitten reipas kävely koiraa ulkoiluttaen tai tavoitteelliset salitreenit, kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Haaste on käynnissä 1.6.-30.11. Ensimmäisen kolmen kuukauden (kesä-heinä-elo) jälkeen kootaan ja julkaistaan siihen mennessä palautetuista suoritusmerkinnöistä väliaikatilanne.

Palkinnot: Eniten merkintöjä kerännyt jäsen palkitaan 50 € lahjakortilla urheiluliikkeeseen, 2. ja 3. sijoille tulleet saavat kumpikin 25 € lahjakortin. 25 € lahjakortti arvotaan myös kaikkien lomakkeensa palauttaneiden kesken!

Lataa lomake yltä. Sen voi täyttää sähköisesti, tai tulostaa ja täyttää käsin. Merkkaa lomakkeeseen vähintään 30 minuutin oheisliikuntasuorituksesta päivämäärä ja laji. Lomakkeen palautus sähköpostitse osoitteeseen puheenjohtaja (a) kymijoenratsastajat.net. Tulostettuja lomakkeita voi palauttaa postitse (kysy osoite em. sähköpostista) ja myös KJR:n kisoissa ja tapahtumissa. Viimeinen palautuspäivä on 15.12. Palauttamalla lomakkeen suostut tietojesi (nimi ja pisteet) julkaisuun tulostilastoissa.

Kuvia ja tunnelmia oheisliikuntasuorituksista voit jakaa sosiaalisessa mediassa tunnuksella #kjrliikkuu :)

Miksi oheisliikunta on ratsastajille tärkeää? Lue lisää: Lisää liikettä niveliin