Toiminta

Monipuolista toimintaa

KJR toimii aktiivisesti järjestämällä vuosittain mm. 1-tason este- ja koulukilpailuja, suomenhevosten show-näyttelyn sekä match show’n.  Seura järjestää myös kilpailusääntökoulutuksia ja muita erilaisia koulutuksia sekä luentoja mm.  kevät- ja syyskokousten yhteydessä. Retkiä järjestetään jäsenten toiveiden mukaan.

Hevostaitokilpailuihin seuran jäsenet ovat osallistuneet jo useita vuosia niissä hienosti menestyen. Valtakunnallisen hevostaitokilpailun seuramme organisoi vuonna 2005 ja olimme mukana järjestämässä Kaakkois-Suomen alueellisia hevostaitomestaruuksia Kouvolassa 2016. Hevostaitoja voi opetella vaikka seuran jäsenille järjestetyissä heppakerhossa.

Kilpailijoiden määrä on lisääntynyt kilpailuorganisaation kehittämisen myötä. Seuramme jäsenet kilpailevat monipuolisesti eri lajeissa niin junioreina kuin senioreina. Seura kehittää myös valmennustoimintaa ja tukee jäsentensä valmentautumista valmennustuella. Ratsastuksen oheistoimintana on järjestetty erilaista oheisliikuntaa ja osallistuttu mm. SRL:n Liikuntakuukaudet- ja Kuntohaaste-kampanjaan.

Kaikilla seuran jäsenillä on mahdollisuus vaikuttaa siihen, millaista toimintaa seura järjestää. Seura = me kaikki, ei vain johtokunta! Kaikki toiminta tapahtuu aktiivisten vapaaehtoisten voimin. Kilpailutoimintaan voit vaikuttaa tulemalla mukaan kisatoimikuntaan, mutta talkoisiin ovat aina kaikki tervetulleita ilman suurempaa sitoutumistakin. Jos haluaisit toivoa tai järjestää esimerkiksi luentoja tai koulutuksia, ota yhteyttä johtokuntaan.

Ratsastusseuran toimintalinja 2012: 39599_Kymijoen_Ratsastajat_ry_toimintalinja