Kisatoimikunta

Seuran jäsenistä koostuva kisatoimikunta aloitti toimintansa vuonna 2018. Tervetuloa mukaan järjestämään turvallisia, sujuvia kisoja!

Talkoolaisia tarvitaan myös valmennuksissa, ja samalla oppii myös itse! Puomi- ja buffa-apulaisia Elmo Jankarin valmennuksissa.

Mukana on johtokunnan jäseniä ja tervetulleita ovat kaikki kiinnostuneet seuralaiset. Kilpailutoiminta on tärkeä tulonlähde seuralle, ja sen turvin voidaan paitsi tukea kilpailijoita ja valmentautujia, pystytään myös tarjoamaan erilaista toimintaa kaikille jäsenille, esimerkiksi retkiä hevostapahtumiin, luentoja ja koulutuksia. Aktiivinen kilpailutoiminta tuo etuja kaikille seuralaisille!

Kisatoimikunnassa pääset osallistumaan omien mahdollisuuksiesi ja kiinnostustesi mukaan. Mukana olo ei sido välttämättä olemaan mukana kisapaikalla talkoissa, vaan kortensa voi kantaa kekoon monella tapaa. Kilpailujen järjestämiseen liittyy paljon töitä jo ennen ja jälkeen kilpailujen, esimerkiksi tiedotusta, tuomareiden ja muiden toimihenkilöiden kysymistä ja sponsoreiden hankkimista. Itse kilpailuissakin on tietysti monenlaista tehtävää, ja mitä enemmän mukana on talkoolaisia, sitä paremmin saadaan suunniteltua kaikille miellyttävät ja monipuoliset talkoovuorot. Kaikkiin tehtäviin saa opastusta, sinun ei tarvitse olla kisajärjestämisen konkari.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Peppi-Emilia Salmeen: peppiemilia.salmi (a) gmail.com

Talkoisiin ovat myös kaikki tervetulleita, vaikka et haluaisi kisatoimikunnan jäseneksi. Talkoovuoroista sovitaan Facebookissa KJR Kisatalkoolaiset -ryhmässä.