Seurakilpailuviikonloppu Anjalassa 18.-19.5.2024

Tervetuloa kilpailemaan Kymijoen Ratsastajien järjestämiin seuratason koulu- ja esteratsastuskilpailuihin Anjalan ratsastuskentälle (Ankkapurhantie 23, 46910 Anjala).

Kilpailukutsut:

18.5.024 kouluratsastus

19.5.24 esteratsastus (peruttu) Valitettavasti jouduimme perumaan sunnuntain estekilpailut. Kentän pohjassa oli epätasaisuutta huoltamisesta huolimatta, emmekä halunneet ottaa riskiä että sattuu tapaturmia. Turvallisuus edellä on mentävä. Kiitos ymmärryksestä!

Ilmoittautuminen molempiin kisapäiviin päättyy 14.5. Luokkia koulukisoissa raviohjelmasta helppoon A:han, esteillä ristikosta 90 cm asti.

Kilpailuissa on yleisölle vapaa pääsy, kanttiini palvelee ja aurinkoa on tilattu!

Tutustu kilpailijoiden ohjeisiin ja ota rohkeasti yhteyttä, jos mikään mietityttää.

Satu Pulkkinen, satu-seppala@hotmail.com, p.050-4002413

Näin pääset mukaan järjestämään kisoja:

Olet tervetullut mukaan järjestämään kisoja. Uusille talkoolaisille on aina tilausta, ilman toimihenkilöitä eivät kilpailut pyöri!

Tehtäviä on erilaisia, voit myös toivoa jotain tiettyä tehtävää tai tulla kokeneemman työpariksi opettelemaan. Aiempaa kokemusta ei vaadita, seurakisat ovat nimenomaan hyvä tilaisuus tulla opettelemaan. Kokeneemmillekin tekemistä löytyy sekä erilaisissa tehtävissä että uusien opastamisessa.

Voit ilmoittautua mukaan siihen tarkoitetulla Google Forms-lomakkeella, liittymällä Kisajaoston WhatsApp-ryhmään tai ottamalla yhteyttä Satu Pulkkiseen, yhteystiedot edellä.