Hevosen ruumiinavausluento Iitissä la 27.4.2024

Mistä hevonen on oikeasti tehty?
Miltä hevonen näyttää sisältä katsottuna?

Tällaista tilaisuutta harvoin tulee vastaan, joten jos olet kiinnostunut asiasta, lue eteenpäin!

Lauantaina 27.4.2024 klo 13-16 on mahdollisuus osallistua tilaisuuteen, jossa eläinlääkäri Anna Lehto tekee ruumiinavauksen lopetetulle hevoselle. Pääset näkemään, mistä hevonen on oikeasti tehty, miten sen ruoansulatus on rakentunut, miltä sisäelimet, jalan jänteet, luut ja lihakset näyttävät. Tilaisuuteen on varattu aikaa max. 3 tuntia, jonka aikana myös yleisöllä on mahdollista esittää kysymyksiä aiheesta.

Tapahtumapaikka on Kaakkois-Iitin metsästymaja Kuuksossa, osoite Inginmaantie 104, Kausala. Opasteet Inginmaantieltä. Tilaisuudessa ruokailu (sisältyy hintaan), ilmoitathan erityisruokavalion ilmoittautumisen yhteydessä.

Hinnat
45 euroa (Kymijoen Ratsastajien jäsenet)
60 euroa (muut)

Ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 22.4.2024 jenni.suhonen@kymijoenratsastajat.net Maksutiedot saat vastausviestissä. HUOM! Tilaisuuteen otetaan rajallinen määrä katsojia, joten kannattaa ilmoittautua pikaisesti.

Tilaisuuden järjestää KJR Kisatiimi