KJR Kisatiimi 2024 esittäytyy

Kisatiimissä on kaudella 2024 mukana viisi ratsastajaa. Tiimi tekee omaa varainhankintaa ja sponsorisopimuksia ratsastajien kilpauran sekä valmentautumisen kustannusten kattamiseksi.

Seuraa tiimin menoa Instagramissa kanavalla https://www.instagram.com/kjr_kisatiimi/

Kisatiimin säännöt löydät täältä.

”Hei, olen Stella 12-vuotias poniratsastaja. Kilpailen tällä kaudella kahdella ponilla Hippos ja Pin Rock’s Rosetta Stone, tutummin Sipsu ja Rose. Tavoitteena tällä kaudella on kisata kansallista ponicuppia ja aluetason luokkia ja tietty saada hyviä, tasaisia ja täsmällisiä ratoja. Toivottavasti saadaan ehjä ja hyvä kisakausi ja paljon kivoja kokemuksia!”

”Olen Maria Suhonen ja kilpailen poneillani Moondelight Ronaldo ja Narco van de Beekerheide! Kilpailen molemmilla kouluratsastuksessa ponien fei tasolla. Ensi kaudella tavoitteena on kisata SM-kisoissa molemmilla poneilla ja tehdä tasasia ja kivoja ratoja!”

”Moi mä oon Aino Hallasaari! Mä kilpailen kouluratsastuksessa ponien FEI-tasolla. Kisoja kisaan Fairytale Twilight lempinimeltään Wili! Tavoitteina mulla on saada tasaisia ratoja ja korotettua prosentteja ylöspäin↑. Myös PM-kisat on tavoitteena ja isona isona plussana EM!”

”Olen Leeni Vaija ja kilpailen hevoseni Exkillerin, tutummin Killen kanssa esteratsastuksessa. Tämän kauden tavoitteena on pitää hevonen terveenä ja tyytyväisenä ja saada kerättyä paljon kokemusta, rutiinia ja toivon mukaan menestystäkin 110-120cm luokista alue/kansallisella tasolla, jota kisattiin myös viime kaudella. 😄

”Olen Annika Vuono ja kilpailen kouluratsastuksessa hevoseni Heip’s Lambrechtin (Late) kanssa 😊 Tavoitteemme kaudelle 2024 on päästä takaisin kilparadoille vammautumisen jäljiltä ja jatkaa siitä mihin viime kaudella jäimme, toivottavasti hyvin tuloksin!”