Valmennus- ja kilpailutukien haku sekä KJR-ranking 2023

Valmennustuki

Valmennustukea saa takautuvasti kuitteja vastaan valmennusten tilavuokraan (kenttä-, maneesi- tai esim. maastoesteradan maksu) max. 100 €/vuosi/jäsen. Tuen määrä on max. 10 €/valmennus.

Valmennustukihakemus

Valmennustukea saa vuonna 2023 takautuvasti kuitteja vastaan valmennuksen tilavuokraan max. 100 €/vuosi/jäsen.

Tukea voi hakea nyt jos maksukatto on täyttynyt, tai loppuvuodesta kilpailutukien haun yhteydessä. Maksukatto koskee kaikkia valmennuksia riippumatta valmennuspaikasta.

Laita hakemukseesi:

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen Emma.Huomo(a)hotmail.com 27.12.2023 mennessä.

Kilpailutukien hakeminen

Seura tukee kilpailevia jäseniään, jotka edustavat seuraa aluetasolla ja siitä ylöspäin. Hyväksytyn tuloksen vähintään aluetasolla saavuttaneet ratsastajat voivat hakea seuralta ns. koppirahaa vuoden lopussa. Koppiraha 10€/kilpailumatka, kun ratsukko on saanut hyväksytyn suorituksen (kaikki lajit Suomen kilpailujärjestelmän mukaisissa kilpailuissa).

Kansallisella tasolla kilpailevat ratsastajat voivat hakea avustusta myös A-kilpailulupaan. Kahdella kansallisen tason sijoituksella maksetaan takaisin koko summa ja kahdesta kansallisen tason hyväksytystä suorituksesta puolet kilpailuluvan hinnasta.

Johtokunta voi myöntää harkinnanvaraista tukea myös ulkomailla kilpailleille ratsukoille. Liitä hakemukseesi tulokset sekä selvitys kilpailusta ja sen tasosta. Näitä tuloksia ei huomioida kilpailuluvan palautuksissa eikä ranking-pisteiden laskussa.

Kisapalvelu Kipasta pystyt lataamaan kilpailutuloksesi kätevästi excel-taulukoksi. Valitse latausmuodoksi Excel/XLXS-formaatti ja liitä tiedosto mukaan hakemukseen. Muista laittaa hakemukseen myös tilinumerosi (IBAN-muodossa) ja yhteystietosi!

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen Emma.Huomo(a)hotmail.com 27.12.2023 mennessä.

KJR-Ranking 2023

Ranking-pisteitä annetaan ratsukon seura-, alue- ja kansallisen tason kilpailujen tuloksista.

Ranking-pisteitä varten ilmoitathan kaikki kilpaillut luokat. Ranking-pisteet ovat ratsukkokohtaisia.

KJR-Rankingiin osallistuvat kaikki seuraa kilpailuissa kauden aikana edustaneet ratsukot riippumatta siitä, hakeeko jäsen kilpailu- tai valmennustukia.

Lähetä tuloksesi osoitteeseen Emma.Huomo(a)hotmail.com

Rankingin säännöt:

– Ranking-pisteitä voi saada vain sellainen ratsastaja, joka on kilpailuissa edustanut Kymijoen Ratsastajia.
– Pisteet ovat ratsukkokohtaisia, eli tulokset ilmoitetaan jokaisesta hevosesta erikseen.
– Ranking-pisteiden laskusta vastaa KJR:n johtokunta Kipaa ja Equipea apuna käyttäen. Virheen mahdollisuus on kuitenkin olemassa, joten parhaiten varmistat itsellesi oikean pistemäärän listaamalla ja ilmoittamalla kilpailutuloksesi itse.

Pisteiden laskuperiaatteet:

– pisteitä annetaan seuraavista lajeista: koulu-, este-, kenttä-, matka- ja lännenratsastus sekä valjakkoajo ja vikellys
– ranking-tulokset julkaistaan seuran kevätkokouksessa ja voittaja saa nimensä kiertopokaaliin

  • seuratason kilpailut: hyväksytty suoritus 1p, sijoitus 2p, voitto 3p
  • aluetason kilpailut: hyväksytty suoritus 2p, sijoitus 3p, voitto 4
  • kansallisen tason kilpailut: hyväksytty suoritus 3p, sijoitus 4p, voitto 5 p

Uudistuneesta Kipasta saa ladattua oman kilpailuhistoriansa ulos Excel-tiedostona. Kirjaudu sisään Kipaan ja avaa henkilöprofiilisi. Tulokset-välilehdeltä, tulosluettelon yläpuolelta löytyy Lataa-kuvake.

Kipasta saa ladattua omat tulokset helposti excel-taulukoksi