KJR:n syyskokous, ideointi-ilta ja joulupuuro Anjalassa to 23.11.2023

Aika: to 23.11. klo 17 alkaen

Paikka: Nuorisokeskus Anjala, Ankkapurhantie 6 A, 46910 Anjala

Ilmoittautuminen to 16.11.2023 mennessä. Ilmoittautua voit sähköpostitse puheenjohtaja@kymijoenratsastajat.net, puhelimitse/tekstiviestillä/WA 0400 738827/Viivi tai lähettämällä viestin Facebookissa tai Instagramissa @kymijoenratsastajat .

Ilmoittautuminen tarvitaan tarjoiluja varten. Muistathan mainita mahdollisesta erityisruokavaliosta!

Mukaan ovat tervetulleita kaikki Kymijoen Ratsastajat ry:n jäsenet, talkoolaiset ja yhteistyökumppanit.

Illan ohjelma

Nautimme ensin joulupuuron, tortut ja glögit, kahvit tai teet Nuorisokeskus Anjalan ruokalassa klo 17 alkaen.

Joulupuuron yhteydessä pidämme ideointitilaisuuden, jossa keräämme yhdessä ideoita ja jäsenistön toiveita tulevan toiminnan suunnittelun tueksi. Ideointi-illan annista tehdään muistio, joka liitetään vuoden 2024 toimintasuunnitelman liitteeksi.

Ideointikeskustelun, muistion kokoamisen ja puuron jälkeen siirrymme ruokalan yläkertaan Vinttiluokkaan, missä sääntömääräinen syyskokous noin klo 18 alkaen. Kokouksessa valitaan puheenjohtaja seuraaviksi kahdeksi vuodeksi sekä johtokunnan jäsenet erovuoroisten tilalle.

Syyskokouksen yhteydessä julkaistaan myös jäsenkyselyn tulokset ja esitellään vuoden 2024 Kisatiimi.

Ilmoita halukkuudestasi puheenjohtajaksi ja/tai johtokunnan jäseneksi hyvissä ajoin ennen kokousta, viimeistään to 16.11.2023.

Äänioikeus

Jos tehtäviin halukkaita on enemmän kuin avoimia paikkoja, järjestetään äänestys.

Seuran kokouksissa mahdollisissa äänestyksissä jokaisella liittymismaksunsa ja kokoukseen mennessä jäsenmaksunsa maksaneella viisitoista vuotta täyttäneellä varsinaisella jäsenellä ja perheenjäsen jäsenellä, kunniajäsenellä ja kunniapuheenjohtajalla sekä ainaisjäsenellä, kannattavia jäseniä lukuun ottamatta, on yksi ääni. Valtakirjalla ei saa äänestää.

Seuran kokouksen päätökseksi tulee se mielipide, jota on kannattanut yli puolet annetuista äänistä. Äänten mennessä tasan ratkaisee kokouksen puheenjohtajan ääni, henkilövaaleissa kuitenkin arpa. Kaikissa kokouksissa suoritetaan vaadittaessa äänestys suljettuja lippuja käyttäen.

Tervetuloa!

Jäsenkysely 2023

Tervetuloa vastaamaan Kymijoen Ratsastajat ry:n jäsenkyselyyn!

Jäsenkyselyn tarkoitus on koota näkemyksiä ja kehitysideoita seuran toimintaan. Jäsenkyselystä saadaan toivottavasti vuosittainen perinne, jolloin myös nähdään pidemmällä aikavälillä miten seuran toiminta muuttuu ja kehittyy.

Jos mieleesi tulee muuta kerrottavaa tai tila ideoillesi loppuu tästä lomakkeesta kesken, ota rohkeasti yhteyttä johtokunnan jäseniin! Myös ideat esimerkiksi koulutusten aiheiksi ovat aina tervetulleita. Puheenjohtajaposti on puheenjohtaja@kymijoenratsastajat.net

Tästä Jäsenkyselyyn 2023 (Google Forms).

Kyselyyn vastanneiden jäsenten kesken arvotaan pieniä palkintoja.