Toinen kuolleen hevosen ruumiinavaus-tilaisuus 19.6.2023

Mistä hevonen on oikeasti tehty? Miltä hevonen näyttää sisältä katsottuna?

Tällaista tilaisuutta harvoin tulee vastaan, joten jos olet kiinnostunut asiasta, lue eteenpäin!

Maanantaina 19.6.2023 klo 17.30 on mahdollisuus osallistua tilaisuuteen, jossa eläinlääkäri Anna Lehto tekee ruumiinavauksen lopetetulle hevoselle. Pääset näkemään, mistä hevonen on oikeasti tehty, miten sen ruoansulatus on rakentunut, miltä sisäelimet, jänteet, luut ja lihakset näyttävät. Tilaisuuteen on varattu aikaa max. 3 tuntia, jonka aikana myös yleisöllä on mahdollista esittää kysymyksiä aiheesta.

Tapahtumapaikka on Kaakkois-Iitin metsästymaja Kuuksossa, osoite Inginmaantie 104, Kausala. Opasteet Inginmaantieltä. Paikalla kahvi/tee/mehu tarjoilu sekä pientä syötävää, ilmoitathan erityisruokavalion ilmoittautumisen yhteydessä.

Hinnat
35 euroa (Kymijoen Ratsastajien jäsenet)
55 euroa (muut)

Ilmoittautumiset viimeistään torstaina 15.6.2023 jenni.suhonen@kymijoenratsastajat.net
HUOM! Tilaisuuteen otetaan rajallinen määrä katsojia, joten kannattaa ilmoittautua pikaisesti.

Järjestäjä: KJR Kisatiimi