Hyötyliikuntaa heppahommissa! Talkoot Unelmien liikuntapäivänä 10.5.2023

Hevoset liikuttavat monin tavoin, myös ratsastuskentän ulkopuolella. Nyt on tarjolla todellista hyötyliikuntaa, ja mahdollisuus saada jotain oikeasti näkyvää aikaan. Ei tarvii salille lähteä!

Unelmien liikuntapäivä 10.5. on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up-päivä. Päivän tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan ja löytämään uusia tapoja liikkua.

Kymijoen Ratsastajien toimijat järjestävät keskiviikkona 10.5. Unelmien HYÖTYliikuntapäivän talli- ja kalustotalkoiden merkeissä. Tule mukaan, samalla tutustut seuraan ja sen tyyppeihin! :)

Talkoisiin ovat aivan kaikki halukkaat tervetulleita!

Talkoisiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua etukäteen. Aiempaa kokemusta hevosista tai muistakaan tallin töistä ei tarvita.

Voit tuoda mukanasi oman haravan, lapion, kottikärryt ym. työkaluja, Anjalaan puomien maalaamista varten suteja ym., mutta se ei ole pakollista. Tärkeimpiä tuomisia ovat iloinen mieli ja toimeen tarttuvat kädet!

Pukeudu säänmukaisesti työvaatteisiin jotka saavat likaantua. Sään salliessa olemme ulkona, sadesäällä siirrytään talliin ja halliin sisähommiin. Kumisaappaat ovat hyvät jalkineet. Osallistut talkoisiin omalla vastuulla.

Tapahtumapaikat ja aikataulu:

  • Anjalan ratsastuskenttä ja halli, seuran kisakaluston sekä kentän huoltoa (Ankkapurhantie 23, 46910 Anjala). Päivällä 12-14 ja illalla 17-19. Lisätietoja Satu Pulkkinen, p. 050-4002413
  • Kuusankoski, Lammin tila (Lamminkulmantie 284, 45810 Pilkanmaa). Tarhojen siivousta, pihapiirin kevätsiistimistä klo 17-19. Lantaa saa myös ottaa mukaan esim. omaa puutarhaa varten. Lisätietoja Viivi Honkimaa, p. 0400-738827
  • Elimäki, Toivolan Kotipiha (Rahikkalantie 296, 47200 Elimäki). Tallin ja pihapiirin kevättöitä klo 11-13. Lisätietoja Johanna Mäkelä p. 040-7049794

Unelmien liikuntapäivä-kokonaisuutta koordinoi Suomen Olympiakomitea. Jokaisen omalla vastuulla on liikkua turvallisesti ja viranomaisten ohjeet huomioiden.

Liikkumisen iloa jaetaan tapahtumapäivänä tunnisteella #unelmienliikuntapäivä!

Tervetuloa mukaan!