Kiitos kaikille seuran kevätkokouksen osanottajille!

Kymijoen Ratsastajien sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 23.3.23 Kouvolassa Porukkatalolla.

Tilaisuuden avasi Kouvolan Kuninkuusravien 4.-6.8.2023 tervehdys. Saimme tietoa tulevista talkoopäivistä ja vähän muustakin, mitä Suomen suurin hevostapahtuma tuo mukanaan Kouvolaan elokuun alussa.

Suurtapahtuman teossa riittää tehtävää myös laajalle joukolle vapaaehtoisia talkoolaisia sekä ennen tapahtumaa, sen aikana että jälkeen. Täysin korvauksetta ei tarvitse työskennellä. Talkoilemalla on mahdollista ”tienata” itselleen kunkkaripassi eli kolmen päivän lippu raveihin sekä iltajuhliin.

Kuninkuusravit tarjoaa myös seuralle varainhankinnan mahdollisuuden, sillä seuran ryhmään mukaan ilmoittautuneiden talkoolaisten tekemistä tunneista maksetaan seuralle korvausta. Keskustelimme myös mahdollisuudesta talkoilla sekä henkilökohtaisen kunkkaripassin että seuran yhteisen kassan hyväksi eri talkoilukertoina. Talkoita järjestetään sen verran paljon kesän mittaan, että tämäkin todennäköisesti onnistuu.

Talkoot alkavat toukokuussa, työtä riittää heti lumien sulamisesta alkaen. Tehtäviä on monenlaisia, eikä erityistaitoja tarvita. Tärkeintä on kiinnostus olla mukana ja mahdollisuus tulla paikan päälle. :)

Lisätietoa ja talkookalenteri saadaan kevään edetessä. Voit jo nyt ilmoittaa kiinnostuksestasi tulla mukaan KJR:n talkooporukkaan ottamalla yhteyttä Viiviin, puheenjohtaja@kymijoenratsastajat.net .

Projektipäällikkö Sanna Ollikka kertoi tulevista Kuninkuusraveista Kouvolassa 4.-6.8.2023

Kevätkokous, KJR-Ranking ja toimintakertomus

Seuraavaksi kertasimme seuran vuoden 2022 tapahtumat, toiminnan ja kohokohdat ja julkaisimme myös seuran sisäisen KJR-rankingin kärkikolmikon. Ohessa käytiin keskustelua myös mm. Anjalan tilanteesta ja ideoista valmennustuen sekä seuramestaruuskilpailujen kehittämiseksi.

Kiitos kaikille toiminnassa mukana olleille ja tervetuloa mukaan nyt jo hyvässä vauhdissa olevaan vuoteen 2023!

Toimintakertomus löytyy Arkistosta.

KJR-Ranking 2022

Kymijoen Ratsastajat ry haluaa kannustaa jäseniään kilpailutoiminnassa, ja pitää kilpailijoiden kisatulosten pohjalta rankinglistaa. Pisteet lasketaan vuoden lopussa. Parhaimman tuloksen saanut ratsukko saa kiertävän pokaalin ja kaiverruksen pokaalin nimilaattaan.

Pisteytys:

🏇 seuratason kilpailut: hyväksytty suoritus 1p, sijoitus 2p, voitto 3p

🏇 aluetason kilpailut: hyväksytty suoritus 2p, sijoitus 3p, voitto 4

🏇 kansallisen tason kilpailut: hyväksytty suoritus 3p, sijoitus 4p, voitto 5 p

KJR-Ranking tulokset 2022

1. Aino Hallasaari – Fairytale Twilight 43p

2. Jonna Matikainen – Amadea 32p

3. Maria Suhonen – Moondelight Ronaldo 28p

Vuonna 2022 rankingpisteitä keräsi kaikkiaan 38 ratsukkoa.

Onnittelut!

Palkitsemme rankingin kärkikolmikon tänä vuonna ruusukkeilla, suklaalevyillä sekä hevospassikansioilla, joista on ahkerille kisaajille varmasti iloa