KJR Kisatiimi 2023 esittäytyy

KJR Kisatiimin tarkoitus on tukea Kymijoen Ratsastajia edustavien kilparatsastajien kilpailu-uraa mahdollistamalla tiimiläisten yhteiset varainhankintaprojektit ja sponsorisopimukset. Kisatiimi suunnittelee ja toteuttaa toimintaansa itsenäisesti seuran alaisuudessa.

Kaudella 2023 toteutetaan kisatiimin pilottikokeilu kahdella junioriratsastajalla: Aino Hallasaari ja Maria Suhonen huoltajineen.

Syksyllä 2023 pilotin toteutumista ja onnistumista arvioidaan, KJR:n johtokunta pidättää oikeuden tehdä sääntöihin tarpeen vaatiessa muutoksia.

Kisatiimin säännöt löydät Kisatiimin omalta sivulta (klikkaa tästä).

Avoin haku Kisatiimiin 2024 avataan syksyllä -23. 

Kisatiimin ratsastajat esittäytyvät

Aino Hallasaari sekä kisaponit Fairytale Twilight ”Wili” ja Larkhill’s Angelo ”Laku”

Aino ja Wili. Kuva: Laura Taimioja

Moi

Olen Aino ja olen 12 vuotta, tai oikeastaan keväällä 13!🥳 Minun ponit on Laku ja Wili. Laku on syntynyt vuonna 2007 ja meidän tiet kohtasivat minun ollessani kuusivuotias. Wili on minun kanssa saman ikäinen ja Wili on ollut minun ystäväni tammikuusta 2022.

Minut bongattiin kahdeksanvuotiaana Lakun kanssa mukaan liittovalmennusrenkaaseen, ja viime talvena katsastettiin myös Wili mukaan. Syksyllä liittovalmentaja lähetti minut ja Wilin maajoukkuekatsastuksiin. Katsastuksissa meidän valittiin mukaan maajoukkuevalmennuksiin.

Loppukaudesta startattiin meidän ensimmäinen Helppo A FEI-startti sijoittuen. Tämän vuoden ekoissa kisoissa saavutettiin SM-kvaalit. Maaliskuun 2023 loppupuolella startataan meidän eka kansainvälinen startti, jonne saatiin edustuspaikka! 🤩

Tämän kauden tavoitteena kilpailuissa on tehdä laadukkaita FEI-ratoja kansallissa sekä kansainvälisissä kilpailuissa.

Toivon kaikille tsemppiä tulevaan kisakauteen🤩

Aino, Wili ja Laku. Kuva: Laura Taimioja
Aino ja Laku. Kuva: Laura Taimioja

Maria Suhonen sekä ponit Narco van de Beekerheide ja Moondelight Ronaldo

Maria ja Narco. Kuva: Laura Taimioja
Maria, Narco ja Rolle. Kuva: Jenni Suhonen

Maria on 12-vuotias ponikouluratsastaja Iitistä, kotiseura on Kymijoen Ratsastajat. Maria on ratsastanut koko ikänsä, mutta säännöllisesti hän alkoi valmentautua syksystä 2019 alkaen. Ensimmäisen ponin Jokimäen Justuksen tyttö sai 1-vuotiaana, ja vielä viime kaudella Maria kilpaili shetlanninponien mestaruuskilpailuissa, joista tuli hopeaa kouluratsastuksessa. Shetlanninponin rinnalla Marialla oli gotlanninruss Ai.Ka. V.Chiko 2019-2021, syksyllä 2021 russi vaihtui welshponiin Moondelight Ronaldo ja loppuvuodesta 2022 Maria sai alleen ”oikean kouluponin”, hollantilainen ratsuponi Narco van de Beekerheide. Tällä hetkellä Maria valmentautuu ja kilpailee kahden ponin eli Rollen ja Narcon kanssa.

Kauden 2023 tavoitteet on Rollen kanssa kansallinen ponicup, jossa, kilpaillaan He:B-A-luokkia. Myös Narcon kanssa on tarkoituksena kilpailla ponicupia sekä siirtyä FEI-luokkiin ja edetä aina SM-tasolle saakka, kun sinne asti saadaan ensin kvaalit kasaan.

Rolle on 140 cm korkea, 15-vuotias welsh C-sektion poniruuna, varsin energinen ja reaktiivinen kaveri. Rolle hyppää hienosti aina metriin asti ja ratsukko on kilpaillut myös esteratsastuksessa, mutta ratsastajan intressien mukaan nykyään kilpaillaan vain kouluratsastuksessa.

Narco on 147cm, 18-vuotias opetusmestari, jolla on kilpailutaustaa Hollannissa, Tanskassa ja Suomessa poniratsastajien mestaruustasolta. Tämä hurmaava poniherra on mitä mainioin ratsu Marialle juuri tähän hetkeen, kun tarkoitus on nostaa ratsastajan tasoa ja edetä vaativampiin luokkiin. Innolla odotamme tulevia yhteisiä ponivuosia molempien ponien kanssa, joita ratsastajan iän puolesta on vielä 4 kautta jäljellä.

Maria ja Rolle. Kuva: Miitta Pyy

Näin voit tulla KJR Kisatiimin tukijaksi

Sponsorointi voi olla rahaa, palveluja tai tuotteita. Tuki jakautuu ja on oltava jaettavissa tasan kisatiimiläisten kesken kalenterivuoden aikana.

Rahavarojen hoidosta ja oikein kohdennettavasta käytöstä vastaavat kisatiimin vetäjät, seuran rahastonhoitaja sekä osaltaan kisatiimin jäsenet. Kisatiimillä on oma erillinen seuran alainen pankkitili, minne sponsorituki ja varainhankinnan tuotot ohjataan.

Kisatiimin yhteisten sponsorisopimusten lisäksi urheilijoilla voi olla myös omia henkilökohtaisia yhteistyösopimuksia joihin seura ei ole osallisena.

Sponsorille tarjoamme:

  • mahdollisuuden olla mukana tavoitteellisten urheilijoiden matkassa. Hevoset ja ratsastus kasvattavat, liikuttavat ja kiinnostavat monia. Kilpaurheilu tarjoaa tavoitteita urheilijan polulle.
  • logonäkyvyyden kisatiimin tiimivaatteissa sekä -loimissa
  • urheilijat ovat käytettävissä sponsorin markkinointi- ja myynninedistämistehtävissä (tarkempi erittely näistä sopimuksessa), kuitenkin niin, että nämä tehtävät eivät häiritse urheilijoiden harjoittelu- ja kilpailuohjelman toteuttamista.
  • oikeus käyttää urheilijoiden nimeä ja erikseen sovittuja kuvia tai lausuntoja sponsorin tuotteiden myynninedistämistoimissa esim. kotisivuilla ja somekanavissa
  • näkyvyyttä Kymijoen Ratsastajat ry:n sekä kisatiimin kanavissa (kotisivut, sosiaalinen media, tapahtumat).

Sponsoroinnista tehdään kirjallinen sopimus.

Lisätietoja, yhteistyösopimukset ja yhteydenotot

KJR Kisatiimin vetäjät 2023

Pirjo Hallasaari p. 0400 574 514

Jenni Suhonen p. 050 327 2585