Kilpailu- ja valmennustuet ja KJR-Ranking 2022

Seura tukee kilpailevia jäseniään, jotka edustavat seuraa aluetasolla ja siitä ylöspäin. Hyväksytyn tuloksen vähintään aluetasolla saavuttaneet ratsastajat voivat hakea seuralta ns. koppirahaa vuoden lopussa. Koppiraha 10€/kilpailumatka, kun ratsukko on saanut hyväksytyn suorituksen (kaikki lajit Suomen kilpailujärjestelmän mukaisissa kilpailuissa).

Kansallisella tasolla kilpailevat ratsastajat voivat hakea avustusta myös A-kilpailulupaan. Johtokunta päättää vuosittain (loppuvuodesta) avustuksen suuruudesta ja ehdoista. Vuonna 2022: kahdella kansallisen tason sijoituksella maksetaan takaisin koko summa ja kahdesta kansallisen tason hyväksytystä suorituksesta puolet kilpailuluvan hinnasta.

Johtokunta voi myöntää harkinnanvaraista tukea myös ulkomailla kilpailleille ratsukoille. Liitä hakemukseesi tulokset sekä selvitys kilpailusta ja sen tasosta. Näitä tuloksia ei huomioida kilpailuluvan palautuksissa eikä ranking-pisteiden laskussa.

Ranking-pisteitä annetaan ratsastajan itse ilmoittamista seura-, alue- ja kansallisen tason kilpailujen tuloksista. Ranking-pisteitä varten ilmoitathan kaikki kilpaillut luokat (koppirahaa maksetaan 10 €/kilpailumatka päivän starttien määrästä riippumatta). Ranking-pisteet ovat ratsukkokohtaisia.

Hakuohje:

Kipasta saa ladattua oman kilpailuhistoriansa ulos Excel-tiedostona. Kirjaudu sisään Kipaan ja avaa henkilöprofiili Tulokset-välilehdeltä, rajaa ”Aika” valikosta esiin koko vuosi 2022. Tulosluettelon yläpuolelta löytyy Lataa-kuvake. Valitse latausmuodoksi Excel/XLXS-formaatti ja liitä tiedosto mukaan hakemukseen. Muista laittaa hakemukseen yhteystietosi ja kilpailutukia hakiessa myös tilinumerosi (IBAN-muodossa)! Vuonna 2022 kilpailutukien haku ja ranking-tulosten palautus 18.12. mennessä sähköpostitse osoitteeseen emma.huomo (a) hotmail.com.


Valmennustukihakemus 2022

● Valmennustukea saa vuonna 2022 takautuvasti kuitteja vastaan valmennuksen tilavuokraan max. 10 €/valmennus, yhteensä max. 100 €/vuosi/jäsen. Tukea voi hakea kesken vuoden jos 100 € maksukatto on täyttynyt, tai loppuvuodesta kilpailutukien haun yhteydessä 18.12.22 mennessä. Maksukatto koskee kaikkia valmennuksia riippumatta valmennuspaikasta.
● KJR:n kotisivuilta löytyy lista valmentajista, joiden valmennuksista tukea on mahdollista hakea. Listan tarkoitus on ehkäistä valmennustuen väärinkäyttöä. Valmentajan tulee olla ammattimainen toimija.
● Laita hakemukseesi ratsastajan nimi, valmentajan/valmentajien nimet, kuitit maksetuista maksuista sekä tilinumero, jolle valmennustuki maksetaan
● Lähetä hakemuksesi osoitteeseen emma.huomo (a) hotmail.com