Taitoarvostelutietoisku ja kevätkokous 8.3.

Klo 17 Reeta Jäppinen (estetaitotuomari A) pitää kaikille avoimen tietoiskun esteratsastuksen taitoarvostelusta. Mistä on kyse, mihin tuomari kiinnittää taitoarvostelussa huomiota ja miten kilpailuihin kannattaa valmistautua?Tilaisuus on KJR:n jäsenille ja heidän kilpailuissa toimiville huoltajilleen/avustajilleen maksuton. Muille 5 €/hlö sis. kahvitarjoilun.

KJR:n kevätkokous pidetään Reetan tietoiskun jälkeen n. klo 18 alkaen. Käsitellään sääntömääräiset asiat, valitaan johtokuntaan uusi jäsen loppukaudeksi ja palkitaan KJR-Rankingin parhaat.

ILMOITTAUTUMISET viim. 4.3. sähköpostitse puheenjohtaja(a)kymijoenratsastajat.net. Tarjoilujen vuoksi mainitsethan mahdolliset erityisruokavaliot.
Samassa viestissä voit myös jättää jo etukäteen kysymyksiä Reetalle sekä ilmaista mahdollisen halukkuutesi tulla mukaan johtokuntaan.

Seuraamme ja noudatamme viranomaisohjeistuksia kokouksen järjestämisessä. Suositamme vahvasti maskin käyttöä ja noudatamme turvavälejä sekä hygieniaohjeita. Tulethan paikalle vain terveenä. Huolehditaan yhdessä turvallisuudesta!

Kokouspaikka:
Porukkatalo (2. kerroksen aula)
Savonkatu 23, 45100 Kouvola
Talossa on henkilöhissi.

Tervetuloa!