Alkuvuoden ajankohtaisia

  • Kymijoen Ratsastajien syyskokous 2020 ja kevätkokous 2021 järjestetään koronatilanteen ja alueellisten rajoitusten niin salliessa. Etäkokous ei onnistu henkilövaalin järjestämisen vuoksi.
  • Vallitsevasta tilanteesta johtuen seuran kilpailusääntökoulutusta ei ole suunnitteilla. Sääntökoulutusmateriaalit ja Ratsastajan opas kilpailumaailmaan 2021 löytyvät SRL:n sivuilta, missä voit tutustua niihin omatoimisesti. Muistathan myös lukea kilpailusäännöt huolella. Itä-Suomen alue järjestää kaikille avoimen, ilmaisen etäkoulutuksen Teamsissa lauantaina 13.2. klo 9-12, lue täältä lisää. Koulutuksen tallenne on katsottavissa myös jälkikäteen, mutta livenä on mahdollisuus esittää kysymyksiä kouluttajille.
  • SRL:n jäsenvakuutuksen muutokset ovat herättäneet kysymyksiä, joihin liitto vastaa täällä.
  • Tiedätkö millaista edunvalvontatyötä SRL tekee lajin ja kaikkien sen harrastajien eteen? Lue täältä lisää!