Kilpailu- ja valmennustuet & KJR-Ranking 2020

Seura tukee kilpailevia jäseniään, jotka edustavat seuraa aluetasolla ja siitä ylöspäin. Hyväksytyn tuloksen vähintään aluetasolla saavuttaneet ratsastajat voivat hakea seuralta ns. koppirahaa vuoden lopussa. Koppiraha 10€/kilpailumatka, kun ratsukko on saanut hyväksytyn suorituksen (kaikki lajit Suomen kilpailujärjestelmän mukaisissa kilpailuissa).

Kansallisella tasolla kilpailevat ratsastajat voivat hakea avustusta myös A-kilpailulupaan. Johtokunta päättää vuosittain (loppuvuodesta) avustuksen suuruudesta ja ehdoista. Vuonna 2020: kahdella kansallisen tason sijoituksella maksetaan takaisin koko summa ja kahdesta kansallisen tason hyväksytystä suorituksesta puolet kilpailuluvan hinnasta.

Johtokunta voi myöntää harkinnanvaraista tukea myös ulkomailla kilpailleille ratsukoille. Liitä hakemukseesi tulokset sekä selvitys kilpailusta ja sen tasosta. Näitä tuloksia ei huomioida kilpailuluvan palautuksissa eikä ranking-pisteiden laskussa.

Ranking-pisteitä annetaan ratsastajan itse ilmoittamista seura-, alue- ja kansallisen tason kilpailujen tuloksista. Ranking-pisteitä varten ilmoitathan kaikki kilpaillut luokat (koppirahaa maksetaan 10 €/kilpailumatka päivän starttien määrästä riippumatta). Ranking-pisteet ovat ratsukkokohtaisia.

Hakuohje:

Uudistuneesta Kipasta saa ladattua oman kilpailuhistoriansa ulos Excel-tiedostona. Kirjaudu sisään Kipaan ja avaa henkilöprofiilisi. Tulokset-välilehdeltä, tulosluettelon yläpuolelta löytyy Lataa-kuvake. Valitse latausmuodoksi Excel/XLXS-formaatti ja liitä tiedosto mukaan hakemukseen. Muista laittaa hakemukseen yhteystietosi ja kilpailutukia hakiessa myös tilinumerosi (IBAN-muodossa)! Vuonna 2020 kilpailutukien haku ja ranking-tulosten palautus 20.12. mennessä sähköpostitse osoitteeseen peppiemilia.salmi (a) gmail.com.


Valmennustuki 2020 / Tuki muihin valmennuksiin:

  • Valmennustukea voidaan maksaa myös muiden kuin KJR:n järjestämiin valmennuksiin edellyttäen että valmentautujalla on esittää kuitti maksetusta tilavuokrasta (esim. maneesin, kentän tai maastoesteradan vuokra) ja valmennuksesta.
  • Tätä valmennustukea (kattaa tilavuokran max. 10 e/valmennus) maksetaan max 50 €/jäsen kalenterivuoden aikana.
  • Vuonna 2020 valmennustukien haku 20.12. mennessä sähköpostitse osoitteeseen peppiemilia.salmi (a) gmail.com. Liitä hakemukseen kuitit tilavuokrista ja valmennuksista. Muista laittaa hakemukseen myös tilinumerosi (IBAN-muodossa) ja yhteystietosi!