Syyskokous 8.12.

Syyskokous 8.12. perutaan/siirtyy koronarajoitusten vuoksi. Johtokunta selvittää mahdollisuuksia etäkokouksen järjestämiseen. Seuraa tiedotusta!

Tervetuloa Kymijoen Ratsastajien syyskokoukseen tiistaina 8.12. Porukkatalolle Kouvolaan. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja seuran sääntömuutosehdotus (julkaistaan nähtäville ennen kokousta), sekä palkitaan vuoden 2020 ansioituneita jäseniä. Kokous alkaa klo 18, kahvitarjoilu klo 17:30.

Kokouspaikkana Porukkatalon tilava aula, jossa mahdollisuus säilyttää reilut turvavälit. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Noudatathan hyvää käsi- ja yskimishygieniaa etkä saavu paikalle oireisena tai altistuneena.

Ilmoittaudu kokoukseen viimeistään 6.12. sähköpostitse puheenjohtaja (a) kymijoenratsastajat.net. Mainitsethan mahdollisesta erityisruokavaliosta.

Porukkatalo, Savonkatu 23, 45100 Kouvola