Jäsenkortti muuttuu sähköiseksi – onhan sähköposti ajan tasalla?

SRL:n jäsenet eivät tule enää ensi vuodesta eteenpäin saamaan muovista jäsenkorttia. Sen sijaan heillä tulee olemaan mahdollisuus esittää jäsenyyden olemassaolo, nähdä hänestä rekisteriin tallennetut tiedot, päästä muokkaamaan yhteystietoja ja tulostamaan avoimia laskuja jäsenhuoneesta. Jäsenhuoneeseen tulee myös liiton kumppaneiden tarjouksia sekä muuta seurojen jäsenille suunnattua liittomateriaalia.

Mihin sähköpostiosoitetta sitten tarvitaan?

Päästäkseen kirjautumaan ensimmäistä kertaa sisään jäsenhuoneeseen liiton sivuille tulevan linkin kautta ohjelma lähettää kirjautumisen yhteydessä henkilökohtaisen salasanan jäsenen meiliin. Jos kyseistä meiliosoitetta ei ole tallennettu jäsenrekisteri Senseen tai jos sama osoite on siellä jollakulla toisella, salasanan tilaaminen epäonnistuu. Sama sähköpostiosoite ei ts. voi olla useammalla jäsenellä, vaan kaikilla tulee olla yksilöity osoite. Jäsenhuone ei ole applikaatio vaan kirjautuminen tapahtuu normaalin nettiselaimessa olevan linkin kautta tietokoneella tai mobiililaitteilla.

Yksilöity sähköpostiosoite Sensessä on tarpeen myös kilpailuluvan ostaneille, jotta pääsevät kirjautumaan Kipaan.

Jos epäilet että sähköpostiosoitteesi ei ole jäsenrekisterissä ajantasainen, tai samalle osoitteelle on rekisteröity useampi jäsen, ota yhteyttä jäsensihteeri Jenni Suhoseen jenni.suhonen@kymijoenratsastajat.net.