Hevosen ruumiinavaus 26.9.

Mistä hevonen on oikeasti tehty? Miltä hevonen näyttää sisältä katsottuna?

Kesällä järjestetty anatomian oppitunti herätti runsaasti kiinnostusta, katsojien maksimimäärän täyttyessä alle vuorokaudessa. Olemme saaneet mahdollisuuden järjestää uudelleen tämän harvinaisen tilaisuuden päästä tutustumaan hevoseen pintaa syvemmältä.

Torstaina 26.9.19 klo 17-19 on mahdollisuus osallistua tilaisuuteen, jossa lopetettu hevonen avataan ja eläinlääkäri Anna Lehto on paikalla kertomassa, mitä kaikkea hevosen sisältä voidaan nähdä ja tutkia. Pääset näkemään esimerkiksi sisäelimiä, jänteitä, luita, lihaksia… Olemme varannet tilaisuuteen 2 tuntia aikaa, jonka aikana myös yleisöllä on mahdollista esittää kysymyksiä aiheesta.

Tapahtumapaikka on Kaakkois-Iitin metsästymaja Kuuksossa, osoite Inginmaantie 104, Kausala. KJR:n jäsenille tilaisuus on ilmainen, muille hinta 25e/osallistuja (maksutiedot saat vastausviestissä). Ilmoittautumiset viimeistään su 22.9 jenni.suhonen@kymijoenratsastajat.net

HUOM! Tilaisuuteen otetaan rajallinen määrä katsojia, joten kannattaa ilmoittautua pikaisesti.