Uusi nuorisovaihtohanke käynnistyy!

Hello!

Haluatko oppia englantia ja tutustua uusiin ihmisiin ja kulttuureihin? Tule mukaan meidän nuorisovaihtoporukkaan! Meitä kiinnostavat vaihtokohteet ovat mm Islanti, Irlanti, Espanja, Italia ja Saksa. Vielä emme kuitenkaan tiedä mikä kohteemme on ja se voi olla joku aivan muu Euroopan maa, kuin edellä mainitut.

Aiheenamme on hevoset sekä luonto. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta hevosista tai ratsastuksesta, mutta hevoset kiinnostavat sinua. Jos olet iältäsi 13 – 18 vuotias olet etsimämme nuori. Pääset mukaan porukkaan, jos täytät vuonna 2020 13 vuotta.

Vaihto on suunniteltu tapahtuvan vuonna 2021. Haemme rahoitusta matkoihin, majoitukseen ja ruokiin Opetushallitukselta, mutta tarvitsemme tämän lisäksi myös ns. omavastuuosan. Alamme keräämään tätä ajoissa mm. järjestämällä yhdessä erilaisia tapahtumia ja toimintaa, jotta kenenkään vaihtoon osallistuvan ei tarvitse käyttää omaa rahaa. Samalla pääsemme tutustumaan toisiimme.

Ilmoittaudu mukaan 20.9.2019 mennessä osoitteeseen: kaisu_marttila@hotmail.com tai tekstiviestillä numeroon 0408229946

Levitä sanaa, tulosta alta PDF-mainos!