Hevosen ruumiinavaus 13.6.

Osallistujamäärä on täynnä!

Mistä hevonen on oikeasti tehty? Miltä hevonen näyttää sisältä katsottuna?

Tällaista tilaisuutta harvoin tulee vastaan, joten jos olet kiinnostunut asiasta, lue eteenpäin!

Torstaina 13.6.19 klo 17-19 on mahdollisuus osallistua tilaisuuteen, jossa lopetettu hevonen avataan ja eläinlääkäri Anna Lehto on paikalla kertomassa, mitä kaikkea hevosen sisältä voidaan nähdä ja tutkia. Pääset näkemään esimerkiksi sisäelimiä, jänteitä, luita, lihaksia… Olemme varannet tilaisuuteen 2 tuntia aikaa, jonka aikana myös yleisöllä on mahdollista esittää kysymyksiä aiheesta.

Tapahtumapaikka on Kaakkois-Iitin metsästymaja Kuuksossa, osoite Inginmaantie 104, Kausala. KJR:n jäsenille tilaisuus on ilmainen, muille hinta 25e/osallistuja (maksutiedot saat vastausviestissä). Ilmoittautumiset viimeistään ke 12.6 jenni.suhonen@kymijoenratsastajat.net
HUOM! Tilaisuuteen otetaan rajallinen määrä katsojia, joten kannattaa ilmoittautua pikaisesti.