Uusi nuorisovaihtohanke – infotilaisuus 6.3.


Erasmus+ kansainvälinen nuorisovaihtohanke part 2 on täällä! 13-29-vuotias nuori, lähde mukaan hienolle matkalle, jolla saat uusia kokemuksia ja ystäviä kotimaassa ja ulkomailla!

Ensimmäinen KJR:n hanke on ollut käynnissä nyt pari vuotta ja viime joulukuussa se sai Opetushallitukselta yli 42 000 euron rahoituspäätöksen, jonka turvin hankkeen nuoret matkaavat tulevana kesänä Bosnia-Hertsegovinaan!

Jos SINÄ – 13-29-vuotias nuori haluat olla mukana seuraavassa hankkeessa, niin hyppää kyytiin! Hankkeesta kiinnostuneille pidetään infotilaisuus keskiviikkona 6.3.2019 klo 16-17.30 Porukkatalolla (Savonkatu 23, 2.krs, Kouvola).

Tilaisuus on avoin kaikille, niin nuorille kuin huoltajillekin. Seuran jäsenyys ei ole ehto hankkeeseen osallistumiselle eli käytännössä hankkeen kohderyhmänä ovat kaikki ikähaitarin sisällä olevat ”hevosihmiset”. Hankkeelle haetaan yhteistyöhön jokin Euroopan maa ja nimenomaan hevosista kiinnostunut nuorten ryhmä.

Ilmoitathan tulostasi ennakkoon! Lisätietoja voit kysyä puhelimitse/fb:n kautta Jenni Suhonen / 0503272585