Kilpailusääntökoulutukset 2019

Tervetuloa kilpailusääntökoulutukseen!

6.3. klo 17.30 sääntökoulutus (koulupainotteinen), kouluttajana Osmo Metsälä

12.3. klo 17.30 kilpailijan starttikurssi ja sääntökoulutus (estepainotteinen), kouluttajana Sari Laiho

Sääntökoulutusta suositellaan lämpimästi kaikille kilpailijoille ja heidän huoltajilleen/tukijoukoilleen, sekä kaikille kilpailutoiminnasta kiinnostuneille. Kilpailijan starttikurssi on suunnattu kilpailemista aloitteleville ratsastajille.

Koulutukset järjestetään Porukkatalolla Kouvolassa (Savonkatu 23, 2. kerroksen aulan luentotila), kahvitus klo 17 alkaen. Hinta 10 € (sis. kahvi ja pikkusuolainen). KJR:n ja KR:n jäsenille ja heidän kilpailuissa toimiville huoltajille/avustajille koulutus on ilmainen. Kilpailusäännöt koskevat kilpailijan lisäksi esimerkiksi hevostenhoitajaa, joten sääntökoulutuksen käyminen on hyvin suositeltavaa. Alle 15-vuotiaan kilpailijan osalta kilpailukelpoisuudesta vastaa kilpailijan huoltaja!

Ilmoittautumiset 6.3. koulutukseen 3.3. mennessä ja 12.3. koulutukseen 10.3. mennessä sähköpostitse puheenjohtaja@kymijoenratsastajat.net. Tarjoilujen vuoksi mainitse mahdollinen erityisruokavalio.

Tutustuthan kilpailusääntöihin jo etukäteen: https://www.ratsastus.fi/materiaalit/kilpailusaannot/