Suomenhevostapahtuma 17.9.2017

Tervetuloa viettämään mukava päivä hevosten parissa ja
juhlistamaan 110-vuotiasta suomenhevosta sekä
satavuotiasta Suomea Korian Pioneeripuiston hiekkakentälle su 17.9.2017!

Korian Pioneeripuiston hiekkakentällä (Pioneeritie, 45610 Koria) su 17.9. klo 10:00 alkaen järjestettävässä tapahtumassa pääset ihastelemaan komeita suomenhevosia show-näyttelyssä (kutsu), ja lajinäytöksissä näet, kuinka moneen käyttöön suomenhevonen soveltuu (esim. raviurheilu, metsä- ja peltotyöt, kouluratsastus, esteratsastus, valjakkoajo, kenttäratsastus ja matkaratsastus). Toki kuulet myös suomenhevosen tärkeästä osuudesta Suomen itsenäisyyden puolustamisessa.

Lisäksi tapahtumassa järjestetään keppihevoskilpailu ja hevostarvikkeiden kirpputori. Lapsille on tarjolla maksutonta poniratsastusta, ja paikalla on suolaista ja makeaa tarjoava buffetti.

Tapahtuman juontaa Olga Temonen, ja tapahtuma on yleisölle maksuton.

Tapahtuman järjestävät Kymijoen Ratsastajat ry yhdessä muiden alueen hevosalan toimijoiden kanssa. Tapahtuma on osa Mahdollisuuksien Hevonen -hanketta ja sen järjestämiseen on saatu tukea Kouvolan kaupungilta ja Suomen Ratsastajainliitto SRL:n Kaakkois-Suomen aluejaostolta. Puolet tapahtuman mahdollisista tuotoista lahjoitetaan Kouvolan Hope ry:lle vähävaraisten perheiden tukemiseksi.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:
Jenni Suhonen, Kymijoen Ratsastajat, p. 050-3272585

http://kymijoenratsastajat.net/

Tapahtuman juliste (pdf)