7.5.2016 Alueelliset hevostaitomestaruuskilpailut

Kaakkois-Suomen alueelliset hevostaitomestaruudet kilpailtiin 7.5.2016 Kouvolan raviradalla. Kilpailun järjestivät yhteistyössä Kymijoen Ratsastajat, Kouvolan Ratsastajat ja Kouvolan Ravinuoret. Palkintoja kilpailuun lahjoitti Vudeka Hevostietokirjat. Kiitos kilpailijoille, toimihenkilöille, tuomarille ja muille päivään osallistuneille! Kymijoen Ratsastajien kilpailijat menestyivät hienosti: I-sarjassa mestaruuden voitti Helmi Paljakka, III-sarjassa voiton vei Nella Mäkelä ja toiseksi sijoittui Jasmin Mäkelä. Näin Kaakkois-Suomen alueellisen joukkuemestaruuden voitti KJR:n joukkue.

ryhma
SIJOITTUNEET

Sarja I, 12v ja nuoremmat
1. Helmi Paljakka (Kymijoen Ratsastajat) 83/100p.
2. Sanni Viherlehto (Kouvolan Ratsastajat) 81p
3. Hertta Viljanen (Kouvolan Ratsastajat) 78,5p

Sarja II, 13-15v
1, Julia Heiskanen (Imatran Ratsastajat) 84,25p
2. Saana Virtanen (Ravijärven Ratsastajat) 84p.
3. Liina Partio (Sairilan Ratsastajat) 83p
4. Aino Kairavuori (Sairilan Ratsastajat) 78p.

Sarja III 16-18v
1. Nella Mäkelä (Kymijoen Ratsastajat) 86,25p
2. Jasmin Mäkelä (Kymijoen Ratsastajat) 76,25p.

Joukkuekilpailu
1. Kymijoen Ratsastajat
2. Kouvolan Ratsastajat 2
3. Sairilan Ratsastajat

TULOKSET (PDF)

palk


KILPAILUKUTSU

Tervetuloa Suomen Ratsastajainliiton ja Kouvolan Ratsastajien, Kouvolan Ravinuorten ja Kymijoen Ratsastajien järjestämään Alueelliseen Hevostaitomestaruuskilpailuun Kouvolan raviradalle lauantaina 7.5.2016 alkaen klo 10.00

SARJA I Avoin kaikille vuonna 2004 ja sen jälkeen syntyneille. Alaikärajaksi suositellaan 10 vuotta. Taitotaso: Perushoitomerkki ja Hoito I -merkki.

SARJA II Avoin kaikille vuonna 2001–2003 syntyneille. Taitotaso: Perushoitomerkki, Hoito I ja Hoito II -merkit, Lääkintä- ja Ruokintamerkki.

SARJA III Avoin kaikille vuonna 1998-2000 syntyneille. Taitotaso: Perushoitomerkki, Hoito I ja Hoito II -merkit, Lääkintä- ja Ruokintamerkki.

LISÄKSI JOUKKUEKILPAILU: Joukkueeseen kuuluu kolme kilpailijaa, jotka edustavat samaa ratsastusseuraa, 4H-liiton jäsenyhdistystä tai Suomen Hippoksen ravikerhoa.

Kaikkiin sarjoihin kuuluu teoriakoe ja käytännönkoe. Teoriakokeiden kysymykset ja käytännön kokeiden tehtävät pohjautuvat SRL:n julkaisemaan Hevostaito-oppaaseen (versio 2013).

ERITYISMÄÄRÄYKSET:
1. Sitovat ilmoittautumiset kirjallisesti viimeistään 23.4.2016 mennessä osoitteeseen (titta.ahola@gmail.com). Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava kilpailijan nimi, osoite, puhelinnumero, syntymäaika, seura sekä sarja, johon osallistuu. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä myös mahdolliset erityisruokavaliot. Mikäli kilpailijat osallistuvat joukkuekilpailuun, heidän tulee ilmoittaa koko joukkueen kokoonpano sekä joukkueen yhteyshenkilö ja hänen puhelinnumeronsa ilmoittautumisen yhteydessä. Jos kilpailija tarvitsee avustajan teoriakokeeseen tai henkilökohtaisen avustajan mukaansa tehtäväradalle, siitä tulee kertoa ilmoittautumisen yhteydessä.
2. Kilpailijan pitää olla Suomen Ratsastajainliiton jäsen SRL:on kuuluvan ratsastusseuran henkilö- tai perhejäsenyyden kautta. Lisäksi kilpailuun voivat osallistua Suomen 4H-liiton jäsenyhdistyksen ja Suomen Hippoksen alaisten nuorisoravikerhojen jäsenet.
3. Kilpailija ei tarvitse kilpailulupaa.
4. Kilpailuissa noudatetaan Suomen Ratsastajainliiton 1.1.2016 voimaan astuneita Hevostaitokilpailusääntöjä. Säännöt löytyvät SRL:n internetsivujen www.ratsastus.fi Materiaalit-osiosta.
5. Kilpailusuorituksen aikana kilpailijalla ei saa olla Hevostaitokansiota/-opasta mukana. Kännyköiden käyttö on kielletty kilpailijoilta koko kilpailusuorituksen ajan. Kilpailusuoritus alkaa teoriakokeella ja päättyy kilpailijan palauttaessa kilpailunumeronsa kansliaan.
6. Osallistumismaksu on 20 euroa, joka maksetaan etukäteen pankkitilille Kouvolan Ratsastajat ry (FI1241088020066672), jolloin maksupäivä viimeistään 23.4.2016 ja viestinä kilpailijan nimi ja seura. Kilpailupaikalla tulee esittää kuitti maksutapahtumasta. Seuran maksaessa kilpailijoidensa maksun tulee kuitissa ilmetä seura ja kilpailijoiden lukumäärä. Osallistumismaksu sisältää ruokailun.
7. Mikäli ilmoittautunut kilpailija jättää saapumatta kilpailuihin, etukäteen maksettu kilpailumaksu palautetaan, jos kilpailija esittää lääkärintodistuksen poisjääntinsä syyksi.
8. Palkintoina jaetaan kolmelle parhaat mitalit ja sijoittuneille ruusukkeet. Kaikki osallistujat saavat diplomit. Joukkuekilpailun kolmelle parhaalle joukkueelle jaetaan mitalit ja ruusukkeet. Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan esinepalkintoja.
9. Kilpailujen johtajana toimii Jenni Suhonen ja päätuomarina Katri Henttinen.
10. Järjestäjä pidättää itsellään oikeudet muutoksiin.
11. Kilpailutiedustelut: Jenni Suhonen (jenni.suhonen@kymijoenratsastajat.net, 050 3272585). Lisätietoja hevostaitokilpailusta yleisesti SRL/Emmi Kupiainen (emmi.kupiainen@ratsastus.fi / 045 122 5772).
12. Kilpailupaikkana toimii Kouvolan Ravirata, Hevosmiehentie 1, 45160 Kouvola

TERVETULOA KILPAILEMAAN HEVOSTAIDOISTA!
SUOMEN RATSASTAJAINLIITTO RY JA KOUVOLAN RATSASTAJAT RY, KOUVOLAN RAVINUORET JA KYMIJOEN RATSASTAJAT RY

Kutsu PDF-tiedostona