”Hevonen liikenteessä” on julkaistu!

Kymijoen Ratsastajien vaihtohankkeen nuoret tekivät hienon videon ”Hevonen liikenteessä”.

Video on osa Liikenneturvan ja Nuorten Akatemian Päätä itse! – hanketta, jossa nuoret saavat itse suunnitella ja toteuttaa liikenneturvallisuutta edistävän projektin. Yhteistyössä oli mukana myös Nuorten Kouvola sekä elokuvaohjaaja ja tuottaja Tuukka Temonen, joka kävi kertomassa nuorille elokuvanteosta. Nuoret ovat käsikirjoittaneet, kuvanneet ja editoineet videon itse. Myös videon esiintyjät ovat pääsääntöisesti nuorten ryhmän jäseniä.

Suuret kiitokset kaikille mukana olleille!

Jaathan videota etenkin ei-hevosteleville tutuille ja esimerkiksi oman kylän FB-ryhmiin, niin tärkeä muistutus hevosen kohtaamisesta liikenteessä leviää oikealle kohderyhmälle! Video lähtee levitykseen myös Autokoululiiton kautta.

Linkistä lisätietoa niin ratsastajille kuin autoilijoillekin:
Liikenneturva – Hevonen liikenteessä