Kysely valmennustuesta

Kymijoen Ratsastajat ry päätti syyskokouksessaan 28.11.2016, että jäsenistön valmentautumisen tukemiseen tarkoitettuja maneesimaksuja ei enää makseta millään maneesilla 1.1.2017 alkaen. Päätös tehtiin suljetussa lippuäänestyksessä, ja päätöksen tekivät seuran jäsenet.

KJR:n uusi johtokunta kokoontui 5.1.2017 ja päätti jatkaa valmentautumisen tukemista maneesimaksujen muodossa, mutta uusin ehdoin. Vuonna 2017 valmennustukea voi saada seuran/seuran jäsenen järjestämään, kaikille avoimeen valmennukseen millä tahansa tallilla eikä valmentajarajoituksia ole. Valmennustukeen ovat oikeutettuja kaikki KJR:n täys- ja perhejäsenet jotka edustavat seuraa. Valmennustuki kattaa tilavuokran (kenttä- tai maneesimaksu tai esimerkiksi maastoesteradan vuokra, kuitenkin max. 10 e/ratsukko). Kaikki jäsenet ovat halutessaan saaneet järjestää tuen piirissä olevia valmennuksia.

Tämän kyselyn tarkoituksena on selvittää, miten valmennustuki on toiminut ja saada kehitysehdotuksia, joita käsitellään johtokunnan kesken, ja seuran syyskokouksessa 3.12.2017. Tervetuloa myös mukaan kokoukseen vaikuttamaan siihen, missä muodossa tuki toteutuu vuonna 2018.

KYSELYYN