Vuoden nuorisotyön teko

Suomen Ratsastajainliiton seura- ja talliristeilyllä 23.9. palkittiin Vuoden nuorisoteosta KJR:n jäsensihteeri ja nuorisovastaava, Jenni Suhonen.

Jenni on ollut pääjehuna synnyttämässä ja valvomassa seuramme nuorisoa aktivoivaa hanketta, joka tähtää nuorisoporukan kansainväliseen vaihtoon ja tutustumiseen eri maiden hevoskulttuureihin. Hanke toteutetaan EU:n Erasmus+ -ohjelman osana. Nuorisohankkeessamme on mukana osallistujia laajalla ikähaitarilla, yli seura- ja kuntarajojen.

Nuorten ideoimalla ja toteuttamalla toiminnalla kerätään kasaan hankkeen omarahoitusosuutta, nuorisovastaavien ja muiden hankkeessa mukana olevien aikuisten tukemana. Tähän mennessä nuoret ovat järjestäneet esimerkiksi hevosten ja ponien match show’n, harjoituskilpailuja, keppihevoskilpailuja, ja talutusratsastusta erilaisissa tapahtumissa.

Onnea Jenni! Kiitos palkinnosta kuuluu myös hankkeen nuorille ja taustajoukoille!