Suomenhevosten tapahtuma 17.9.2017

Tule mukaan rakentamaan juhlavuoden tapahtumaa!

Kuluvana vuonna juhlitaan Suomi100-vuotta ja suomenhevosen 110-vuotista historiaa. Hevosihmiset kantavat kortensa kekoon juhlavuoden kunniaksi ja syksyllä järjestetään suomenhevostapahtuma Korialla, Pioneeripuistossa. Ajankohta on sunnuntai 17.9.2017. Tapahtumalle on haettu ja saatu Suomi100- sekä Mahdollisuuksien Hevonen-tunnukset. Alueelle tulee expo-alue, jossa eri seurat, yhdistykset, tallit ja hevosalan yrittäjät esittelevät omaa toimintaansa.
Tapahtuman tuotosta 50% menee Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry yhdistyksen toimintaan, joka tekee vapaaehtoistyötä vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi.

Tapahtumassa on suomenhevosten show-näyttely sekä lajinäytöksiä (koulu, este, valjakko, kenttä, ravi, vikellys, työhevoset, matkaratsastus ym.), joten sanaa saa ilomielin levittää ja meihin päin voi olla yhteyksissä, mikäli löytyy innokkaita lajinäytökseen osallistujia!

Tapahtuma kerää ihmisiä ja hevosia koko Kouvolan ja Pohjois-Kymenlaakson alueelta. Hevosia arvioidaan tulevan paikalle 60-80 ja ihmisiä 300-400. Toimihenkilöitä ja talkoolaisia tarvitaan siis myös reilusti, etenkin liikenteenohjaukseen, puffettiin ja myös järjestyksen valvontaan. Pidämme tapaamisia asian tiimoilta ennen tapahtumaa, joissa sovitaan yksityiskohdista.

Show-näyttelyssä on 8 luokkaa, joista osaan on jo saatu sponsoripalkinnoiksi kiertopalkintopokaalit. Vielä etsimme muutamaa tahoa, jotka haluaisivat lähteä mukaan kiertopalkinnon osalta, toki kaikki muutkin palkinnot (loimet, riimut, satulahuovat, tuotepalkinnot ym) ovat yhtä tervetulleita!

Kaikki yhteistyökumppanit ja sponsorit saavat mainosta tapahtumaa mainostettaessa sekä myös logonsa käsiohjelmaan. Itse tapahtumaan on kaikilla avoin sisäänpääsy ja oheisohjelmaa on keppihevosista ja talutusratsastuksesta lähtien kaiken ikäisille!

Kokoonnumme seuraavan kerran keskiviikkona 19.7 klo 19.00 Anjalan Hevoskeskuksella (ent. KSAO maatalousoppilaitos), osoite on Ankkapurhantie 23, 46910 Anjala. Paikalle toivotaan kaikkia tapahtumasta kiinnostuneita. Mikäli et pääse paikalle, mutta olet kiinnostunut yhteistyöstä, ilmoitathan siitä ennen seuraavaa kokoontumista, kiitos. Lisätietoja tapahtumasta saat allekirjoittaneelta.

Aurinkoista hevoskesää toivottaen,
Jenni Suhonen
0503272585
*************************
Kymijoen Ratsastajat ry
jäsensihteeri
nuorisovastaava