Kentän käyttö Anjalassa

Kouvolan kaupungin ja Kymijoen Ratsastajien (KJR) välisen vuokrasopimuksen mukaan KJR:llä on käyttöoikeus Anjalan tallirakennuksen tiloihin ja ratsastuskenttään (Ankkapurhantie 23. Anjala) 31.8.2017 asti. Sopimuksen mukaan KJR saa päättää kentän käyttöoikeuksista ja periä vuokraa kentän käytöstä.

Johtokunta on kokouksessaan päättänyt kentän käytöstä seuraavaa:

 • KJR:n jäsenet saavat käyttää kenttää maksutta, seuran ulkopuolisilta maksu on 5 €/kerta/ratsukko tai 50 €/kuukausi. Jäsenyys perustuu liikutettavan hevosen omistajan tai ratsastajan jäsenyyteen.
 • Kentänkäyttö- ja kalustomaksut maksetaan etukäteen seuran tilille: FI98 5016 0620 0330 28. HUOM: Ei jäsenmaksuja! Kaikki jäsenasiat hoidetaan aina jäsensihteerin kautta.
 • Kentällä on muutama seuran este ja lyhyen radan kouluaidat, joita saa vuokrata 5 €/kerta/ratsukko. Kaikki kalustovuokrat maksetaan etukäteen seuran tilille. Kalusto pitää käytön jälkeen palauttaa paikoilleen, kouluaidat pitää pinota siististi lavalle käytön jälkeen. Kenttä pidetään aina tyhjänä seuraavia käyttäjiä varten.
 • KJR:n vuokrattavat esteet sisältävät punavalkoiset ja vihreävalkoiset puomit ja tolpat, ks. kuvat. Muu kalusto on yksityisomistuksessa eikä niitä saa käyttää.
 • Kentän varauskalenteri: http://www.supersaas.fi/schedule/kymijoenratsastajat/KJR_Anjala
 • Varauskalenteriin on järjestelmän teknisistä syistä mahdollista lisätä vain yksi varaus kerrallaan, jos varaatte porukalla esim. valmennusta varten, lisätkää varaukseen kaikkien kentän käyttäjien nimet! Jos kalenterissa on jo olemassaoleva varaus ja haluat lisätä oman varauksen samaan aikaan, ota yhteyttä webmaster@kymijoenratsastajat.net.
 • KJR järjestää kesän aikana kilpailuja ja muita tapahtumia ja näillä on etusija kenttään
 • Kentän käyttäjien, jotka käyttävät kenttää kertamaksulla, tulee tehdä varaus kalenteriin (Kenttä, Kenttä ja kouluaidat tai Kenttä ja estekalusto).  Kuukausimaksun valinneiden ei tarvitse tehdä varausta sileän työskentelyyn. Hyppäämisestä ja kouluaitojen käytöstä tulee aina tehdä varaus päällekkäisyyksien välttämiseksi ja kalustovuokran seuraamista varten.  Kaikki varaukset tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä.
 • Seura on sopinut kentän huollosta ja ylläpidosta Elina Eskelisen kanssa.
 • Esteistä tulee pitää hyvää huolta eikä puomeja saa jättää maahan. Mahdollisista vaurioista tulee ilmoittaa välittömästi Elina Eskeliselle.
 • Jokainen huolehtii osaltaan kentän kunnossapidosta eli kerää lannat pois ja tasoittaa esim juoksutuksessa tulleet ruopimisjäljet. Myös lantakottareiden tyhjennys kuuluu kaikille.
 • Jokainen käyttää kenttää omalla vastuullaan!  KJR ei vastaa mistään vahingoista, vaan jokainen huolehtii omat vakuutuksensa kuntoon.

Vuokrattava estekalusto: punavalkoiset ja vihreävalkoiset puomit ja tolpat (2 kpl metallitolppaa, 2 kpl maalattu puutolppa, 2 kpl maalaamaton puutolppa). Seuran kalustoa säilytetään katoksen kentänpuoleisessa päädyssä. Muu kalusto on yksityisomistuksessa eikä niitä saa käyttää!

Parkkeeraus yläpihalle (parkkialue kilpailuissa), ei tallin sisäpihaan.

Huomioithan että tallilla on myös oreja, älä mene liian lähelle vieraita hevosia!