Kevätkokous ja eläinfysioterapeutin luento 14.3.

Tervetuloa eläinfysioterapeutti Heidi Rajalammen luennolle ja Kymijoen Ratsastajat Ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen 14.3.2017 Nuorisokeskus Anjalaan

Heidi Rajalammi tulee pitämään meille luennon satulan vaikutuksesta hevoseen ja ratsastajaan. Alustuksen jälkeen jokaisella on mahdollisuus esittää kysymyksiä Heidille. Heidi on ammattikorkeakoulusta valmistunut fysioterapeutti AMK, jolla on useiden vuosien kokemus eläinfysioterapiasta ja lisäksi Heidi on opiskellut ja opiskelee alaa koko ajan lisää.

Aloitamme klo 17.30 kahvituksella, luento alkaa klo 18.00 ja kevätkokous heti luennon jälkeen. Luento on avoin kaikkien ratsastusseurojen jäsenille. Luento on KJR:n jäsenille ilmainen, muiden seurojen jäsenille hinta on 10 € sisältäen kahvit.

Kevätkokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat: tilinpäätös, toimintakertomus ja toiminnantarkastajien lausunto tilikaudelta sekä vastuuvapauden myöntäminen tilikaudelta 2016. Lisäksi palkitaan KJR Ranking -voittaja.

Paikkana on Anjalan Nuorisokeskus, Ankkapurhantie 5, Anjala. Tilaisuus on vaaleanpunaisessa päärakennuksessa, luokkahuone A. Ilmoittautumiset viimeistään ke 8.3. sähköpostilla: jenni.suhonen (a) kymijoenratsastajat.net