Elmo Jankarin valmennusviikonloppu 18.-19.3.2017

Nyt on kaikentasoisilla ratsastajilla mahdollisuus Elmon valmennukseen Kouvolassa, joko E.S. Riding Clubin tai Stable Usvalaakson maneesilla.

Elmo valmentaa sekä koulu- että esteratsastuksessa. Aikataulut tarkentuvat kunhan ilmoittautuneiden määrä on selvillä, mutta lauantaina aloitamme Elmon luennolla Anjalan Nuorisokeskuksella ja valmennukset alkavat sen jälkeen. Valmennuksia järjestetään sekä E.S. Riding Clubin että Stable Usvalaakson maneeseilla. Luennolle voi osallistua vaikkei valmennukseen osallistuisikaan.

Valmennuksen hinta on KJR:n jäseniltä 45 €/kerta, sisältäen luennon ja maneesimaksun. Muiden seurojen jäsenille hinta on 50 € sis. maneesimaksun, jos osallistut myös luennolle on hinta 55 €. Pelkkä luento on KJR:n jäsenille ilmainen ja muiden seurojen jäsenille 10 €. Valmennuksiin osallistuvilla tulee olla jonkin ratsastusseuran jäsenyys vakuutusturvan takia.

SITOVAT ilmoittautumiset 1.3.2017 mennessä: katjaelinaeskelinen (a) gmail.com, lisätietoja myös puhelimitse p. 040 578 9413/ Elina Eskelinen. Luennolle voi ilmoittautua tapahtumaan asti!