Heppakerho Anjalassa

Hei sinä peruskouluikäinen lapsi tai nuori! Haluatko oppia, miten hevosta harjataan ja talutetaan tai vaikkapa mitkä ovat hevosten värit? Tervetuloa heppakerhoon Anjalaan!

Hevoskerho Anjalan Hevoskeskuksella
keskiviikkoisin 5.10. alkaen
klo 18-19

(Ei kerhoa syyslomaviikolla 43.)

Mukaan voi liittyä myös kesken kauden. Kerhossa käyminen ei edellytä jokaiselle kerhokerralle osallistumista.

Hevoskerhossa tutustutaan hevosiin ja hevosharrastukseen teoriassa ja käytännössä, harjoitellaan hevosenhoidon perusteita, opetellaan taluttamaan, harjaamaan ja varustamaan hevosia.

Kerhon sisältönä muun muassa:
• Tallin säännöt, tallikäyttäytyminen
• Hevosen hoitaminen: harjaaminen ja kavioiden puhdistaminen
• Hevosen taluttaminen: liikkeelle lähtö, kääntyminen, pysäyttäminen
• Satulointi ja suitsiminen
• Suitsien ja satulan osien ja muiden varusteiden tunnistaminen

Syyskauden päätteeksi tavoitteena on hallita taidot joilla voidaan suorittaa Suomen Ratsastajainliiton Minimerkki (alle 10-vuotiaat) tai Perushoitomerkki. Kerho soveltuu peruskouluikäisille lapsille ja nuorille, aiempaa kokemusta hevosista ei tarvita.

Kerhon järjestävät Kymijoen Ratsastajat ry. ja Anjalan Hevoskeskus. Kerho kokoontuu Anjalan Hevoskeskuksella, Ankkapurhantie 23, 46910 ANJALA.

Hevoskerhon hinta 5 euroa/kerta sisältäen opetuksen ja materiaalit. Kymijoen Ratsastajien jäsenille kerho on ilmainen. Syyskampanjassa Kymijoen Ratsastajien juniorijäsenyys (sisältää Suomen Ratsastajainliiton jäsenyyden) v. 1998 tai sen jälkeen syntyneelle tarjoushintaan loppuvuodeksi 32,50 €. Suomen Ratsastajainliiton jäsenetuihin kuuluu mm. Hippos-lehti ja LähiTapiolan urheiluvakuutus. Lisätietoa jäsenyydestä www.kymijoenratsastajat.net.

Ilmoittautuminen kerhoon ja kyselyt sähköpostitse osoitteeseen webmaster@kymijoenratsastajat.net tai puh. 050-5459099/Krista Heikkilä.

Hevoskerholaisen henkilötietolomake (voit jo valmiiksi tulostaa, täyttää ja tuoda mukaan kerhoon, lomakkeita saatavilla myös kerhossa)

Tulosta ja jaa mainosta kerhosta: Heppakerhon mainos (pdf)