Muutoksia maneesimaksukäytäntöihin

Kymijoen Ratsastajat on päättänyt muuttaa toimintatapojaan liittyen jäsenille tarjoamaansa maneesimaksuetuuteen.

Maneesimaksuetu (Rabbelugn, Kuukso & Raussila) koskee jatkossa seuraavien valmentajien tunteja: Lista Koulutus ja valmennus -sivulla

Jos jäsen haluaa ehdottaa uutta valmentajaa, täytyy nimen tulla ensin johtokunnan tietoon. Valmentajista voi ilmoittaa sähköpostitse tai tekstiviestillä Kirsi Sipulle, kirsi.sippu@gmail.com puh. 0407413972.

Raussilan maneesilla helmikuusta 2016 alkaen jäsenet voivat hakea valmentautumisesta tulleita maneesimaksuja takautuvasti seuralta. Liitteenä on oltava kuitti maksetuista maneesimaksuista ja eriteltävä kenen valmennuksessa on milloinkin ollut. Tilinumero on ilmoitettava IBAN muodossa. Maksuja voi hakea takautuvasti esimerkiksi kolmen kuukauden välein. Hakemus tehdään sähköisesti osoitteeseen webmaster@kymijoenratsastajat.net