Enemmän irti ratsastuksesta ratsastajan alkuverryttelyllä 9.9.

Enemmän irti ratsastuksesta ratsastajan alkuverryttelyllä
eli miten hevosen alkukäynnit (ja loppukäynnit) voidaan tehokkaasti käyttää hyödyksi oman kehon alku- (ja loppu)verryttelyyn.

Järjestetään keskiviikkona 9.9.2015 klo 19 Lehtoharjun tilallaKeltintie 66 45740 Kuusankoski.

Muistamme usein hyvin verrytellä hevosemme, mutta oma keho jää pienemmälle huomiolle. Kuitenkin lämmin ja verrytelty ratsastaja on myös hevoselle miellyttävämpi kantaa ja ratsukko pääsee nopeammin yhteiselle taajuudelle. Esimerkiksi istunta pääsee heti syvemmälle satulaan. Tervetuloa niin lapset kuin aikuiset, harraste- ja kilparatsastajat.
Kyse ei ole mistään ratsastusleikeistä, vaikka siihenkin tätä voidaan soveltaa, vaan tutkimustulokset osoittavat, että kun molemmat – hevonen ja ratsastaja – on hyvin lämmitelty, voidaan ehkäistä monia pieniä akuutteja sekä useita pitkällä ajalla virheliikkeiden kautta syntyneitä vammoja.

Mukana demoratsukot ja koitamme järjestää niin, että mahdollisuuksien mukaan yleisökin pääsee kokeilemaan joitakin liikkeitä.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton! Tervetuloa!