Liikuntatapahtumia elokuussa

Talliaiheinen kuntopiiri keskiviikkona 19.8. klo 18.30
Kat-Jus tallilla (Metsäuodintie 35 , 47350 Kimonkylä).
Nyt kaikki mukaan! Ei tarvita kalliita kuntosalikortteja tai tekee kaikki -laitteita, vaan pienellä mielikuvituksella kuntotreeni onnistuu vaikka omalla kotitallilla ja siitä soveltaen kotioloissakin. Tule hakemaan vinkkejä ja sitä kautta voit uuden ajattelutavan kautta löytää ihan omiakin ratkaisuja! Säänmukainen lenkkeilyvarustus mukaan. Kaatosateen sattuessa koitamme järjestää kuntopisteet sateensuojan alle.

Enemmän irti ratsastuksesta ratsastajan alkuverryttelyllä (siirtyy syyskuulle, seuraa ilmoittelua!)
eli miten hevosen alkukäynnit (ja loppukäynnit) voidaan tehokkaasti käyttää hyödyksi oman kehon alku- (ja loppu)verryttelyyn.
Muistamme usein hyvin verrytellä hevosemme, mutta oma keho jää pienemmälle huomiolle. Kuitenkin lämmin ja verrytelty ratsastaja on myös hevoselle miellyttävämpi kantaa ja ratsukko pääsee nopeammin yhteiselle taajuudelle. Esimerkiksi istunta pääsee heti syvemmälle satulaan. Tervetuloa niin lapset kuin aikuiset, harraste- ja kilparatsastajat.
Kyse ei ole mistään ratsastusleikeistä, vaikka siihenkin tätä voidaan soveltaa, vaan tutkimustulokset osoittavat, että kun molemmat – hevonen ja ratsastaja – on hyvin lämmitelty, voidaan ehkäistä monia pieniä akuutteja sekä useita pitkällä ajalla virheliikkeiden kautta syntyneitä vammoja.

Mukana demoratsukot ja koitamme järjestää niin, että mahdollisuuksien mukaan yleisökin pääsee kokeilemaan joitakin liikkeitä.

Tapahtumat ovat seuran jäsenille maksuttomia!