Lisää liikettä niveliin -tilaisuus to 11.6.2015 klo 19-21

Mikä olisi juuri sinulle sopiva tapa lisätä liikuntaa? Haluatko lisätä arjen hyötyliikuntaa, kokoontua vapaasti liikkumaan yhdessä tutun porukan kanssa vai onko ohjattu liikunta sinun juttusi? Lähdetäänkö porukalla tutustumaan uusiin lajeihin, perustetaan kuntoliikuntaryhmä vai haluatko mieluummin liikkua yksin tai kaksin ja merkitä suorituksia liikuntakorttiin? Vai olisiko mielekkäintä ”jumpata” yhdessä hevosen kanssa?

Tule miettimään sopivia liikuntatapoja to 11.6.2015 klo 19-21 Korian ABC:llä (yläkerran kokoustila) pidettävään Urheillen terveyttä seurassa -projektin aloitustilaisuuteen meidän seurassamme. Kymijoen Ratsastajat ry on hankkeessa mukana pilottiseurana. Tilaisuus on ilmainen myös seuran ulkopuolisille osallistujille!

Hankkeen tavoitteena on löytää ratsastajille sopivia ja mielekkäitä oheisliikuntatapoja, joita alkuvaiheen jälkeen voidaan jatkaa myös säännöllisesti. Meidän seurassamme lähtölaukaus otetaan kesäkuun alussa tapaamisessa, jossa nähdään, kuinka pienellä arjen muutoksilla voidaan päästä alkuun.

Luvassa myös tutkimustuloksia siitä, miten kunto vaikuttaa ratsastussuoritukseen tai kilpailusuoritukseen, millaista oheisliikuntaa juuri ratsastajalle olisi hyödyksi harrastaa, miten ja millainen ratsastus kuluttaa kaloreita/lisää kuntoa ja miten päästään sujuvasti alkuun ilman hurjia rääkkipaineita. Tervetuloa!

Lisätietoja:

Sonja Sihvola p. 040 518 0282 ja Katri Jussila p. 0500 750 194