Tuulia Hupli menestyi upeasti Lappeenrannan 2-tason kouluratsastuskilpailuissa

Kymijoen Ratsastajat ry:n Tuulia Hupli menestyi hienosti Vipelessä 23.5. järjestetyissä 2-tason kouluratsastuskilpailuissa, jotka olivat samalla Esperado Cup -karsintakilpailut. Tuulia voitti Helppo B -luokan ratsullaan Kylie L ja tuli samassa luokassa neljänneksi ratsulla Dandy. Osallistujia oli 20. Lisäksi Tuulia voitti Dandylla Helppo A -luokan, joka oli samalla Esperado Cup-karsintakilpailu, ja tuli kolmanneksi ratsullaan Kylie L. Ratsukkoja tässä luokassa oli 29. Näin ollen Tuulia pääsi Esperado Cup -finaaliin, joka järjestetään 23.-26.7. Lappeenrannassa.

Esperado Cup Finland on kaudella 2015 järjestettävä He A -tasoinen 2-tason kouluratsastuskilpailusarja. Sarja on avoin kaikille kansallisella/3-tasosta ylöspäin Va B -tasolla sijoittumattomille ratsukoille. Sarjassa on viisi karsintakilpailua sekä finaali.

Suuret onnittelut Tuulialle, lähdetään joukolla kannustamaan Tuulia Esperado Cup -finaalin voittoon!

tuuliahuplijadandy