Kymijoen Ratsastajat liikuntahankkeen pilottiseuraksi

urheillen terveyttlogo
Kymijoen Ratsastajat on nyt yksi edelläkävijäseura SRL:n pilottihankkeessa Urheillen terveyttä seurassa.
Hankkeen tavoitteena on löytää ratsastajille sopivia ja mielekkäitä oheisliikuntatapoja, joita alkuvaiheen jälkeen voidaan jatkaa myös säännöllisesti. Meidän seurassamme lähtölaukaus otetaan kesäkuun alussa tapaamisessa, jossa nähdään, kuinka pienellä arjen muutoksilla voidaan päästä alkuun.
Mikä olisi juuri sinulle sopiva tapa, haluatko lisätä arjen hyötyliikuntaa, kokoontua vapaasti liikkumaan yhdessä tutun porukan kanssa vai onko ohjattu liikunta sinun juttusi? Lähdetäänkö porukalla tutustumaan uusiin lajeihin, perustetaan kuntoliikuntaryhmä vai haluatko mieluummin liikkua yksin tai kaksin ja merkitä suorituksia liikuntakorttiin? Vai olisiko mielekkäintä ”jumpata” yhdessä hevosen kanssa?
Voit kertoa ajatuksiasi jo etukäteen hankkeen seuravastaaville, sähköpostitse sonja.sihvola@viestintatoimistovoltti.fi tai tekstarilla (joskus voi saada puhelimitsekin kiinni)  Sonja Sihvola 040 518 0282 tai Katri Jussila 0500 750 194 tai ihan kasvokkain ”törmätessä” :)
 
Kesäkuun tilaisuudesta lisätietoja muutaman viikon sisällä, seuraa tiedotusta!
Ja jos olet juuri nyt innostunut kunnon kohottamisesta, on vielä muutama viikko aikaa löytää 5-10 innokasta Kuntohaasteeseen lähtijää, joten kiinnostuneet laittakaa viestiä Sonjalle!

Kesällä on mahdollista osallistua myös Liikuntakuukaudet kampanjaan, jossa kesän aikana tutustutaan erilaisiin lajeihin. Esimerkiksi joogaan on mahdollista tutustua melko edullisesti heti kesän alussa, tästä innostuneet ottakaa yhteyttä Sonjaan!