Tilaa KJR:n uutiskirje!

Kymijoen Ratsastajien sähköpostitiedotuksesta jäsenille vastaavat jatkossa tiedotusvastaavat Anna-Riikka Karhunen ja Krista Heikkilä, ja tiedotus tapahtuu n. kuukausittain lähetettävän uutiskirjeen muodossa. Varmista pysymisesi ajan tasalla Kymijoen Ratsastajien tiedotteista ja tapahtumista tilaamalla uusi KJR:n uutiskirje suoraan sähköpostiisi. Facebookissa tiedottaminen ei aina tavoita kaikkia tykkääjiä (eivätkä kaikki tietenkään koko Facebookia käytä), ja kotisivuilla ei ehkä muisteta käydä uutisia etsimässä. Uutiskirje pitää huolen siitä, että ajankohtaiset asiat eivät jää huomaamatta.

Tilauksen voit halutessasi peruuttaa, ja uutiskirjeen voivat tietysti tilata muutkin kuin KJR:n jäsenet, jos olet kiinnostunut järjestämistämme tapahtumista ja muusta toiminnasta.

Jos ylläoleva lomake ei näy, kokeile tätä linkkiä.

Uutiskirjettä varten voi toimittaa materiaalia webmaster (a) kymijoenratsastajat.net.

Uutiskirje 1/15, toukokuu

Uutiskirje 2/15, elokuu