Megalauantai ja alueen pikkujoulut 13.12.

Kaakkois-Suomen aluejaos järkkää jälleen Megalauantain ja pikkujoulut, rautaista sisältöä siis tarjolla!

Aika: 13.12. klo 13 – 17
Paikka: Kouvolan upseerikerho (Upseeritie 5, 45100 KOUVOLA)
Hinta: 10¬, sis. iltapäiväkahvin

SRL:n vuoden 2014 teemana on ”Ratsastuskoululaisen vuosi” ja se myös näkyy Megalauantain pääohjelmassa.

Susann  Suski  Suomela Fagerstöm tulee kertomaan ”opetushevosen polusta”, siis siitä, kuinka meille kaikille ratsastajille nuo niin tärkeät, osaavat ja turvalliset kumppanit kasvavat ja kehittyvät ratsastuskoulun täysipainoisiksi työntekijöiksi.

Pääluennon jälkeen jatkamme teemalla ”Hevosen hyvinvointi”, Suskin johdolla käsittelemme sitä, millaisia asioita on otettava huomioon esim. satulaa, kuolaimia jne valittaessa.

Luentojen aiheet sopivat ihan kaikille, siis juuri ratsastusta aloittavalle kuin jo kokeneemmallekin heppailijalle. Myös ratsastavien vanhemmat ja huoltojoukot saavat luennoista erinomaista sisältöä harrastuksen tukemiseksi.

Pikkujoulut ja huikea Elvis show

Ilta jatkuu pikkujoulujen merkeissä klo 19 ravintola Aulassa Helena Lindgrenin tunnelmoidessa joululauluja. Pikkujouluja siivittää hyvän musiikin lisäksi herkullinen Elvis-menu ja klo 21:30 alkaa huikea Elvis show. Elvis-menun hinta on 52¬. Hotelli Vaakunassa on myös mahdollista yöpyä, kahden hengen huoneen hinta on 97¬/huone/yö ja yhden hengen 77¬/huone/yö. Huonehinnat sisältävät mm. runsaan aamiaisen noutopöydästä.

Sitova ilmoittautuminen 30.11.2014 mennessä osoitteeseen https://rekisteri.sportti.fi/tapu/pub/ratsastus/event.php?id=3421. Tiedustelut ja mahdolliset peruutukset ilmoittautumisajan puitteissa: sanna.sassi@ratsastus.fi

Kuka on Suski Suomela Fagerström?

Suski on master-opettaja ja valmentaja joka on kilpaillut lähinnä poneilla esteratsastusta vuosina 1976-1981 sekä juniorina maajoukkueessa 1983-85. Hän on kouluttanut ja kilpailuttanut nuoria hevosia nollatasosta 110-140 tasolle usean vuoden ajan, lisäksi jonkin verran kansainvälisiä kilpailuja lähinnä Suomessa ja Baltian maissa 150 tasolla.
Suski on lukuisille harrastajille ja ammattilaisille tuttu Poni-Haka Oy:n voimanainen.
Sanna Sassi
Suomen Ratsastajainliitto ry
Alueassistentti Häme, Etelä-, Kaakkois- ja Keski-Suomi
Seutulantie 16
04350 Nahkela
040-553 7513
sanna.sassi@ratsastus.fi