Seuramestaruudet 11.-12.10.2014

11.-12.10. järjestettävien seurakilpailujen kutsut ovat nyt auki Kipassa (Seurakilpailut > Esteratsastus/Kouluratsastus > Kaakkois-Suomi) ja löytyvät myös seuran kotisivuilta: 11.10. koulukilpailujen kutsu ja 12.10. estekilpailujen kutsu.

Kilpailupaikkana sääolosuhteista riippuen joko Rabbelugnin kartano, osoite Rabbelugn 140, 46810 Ummeljoki TAI Anjalan maatalousoppilaitoksen kenttä, osoite Ankkapurhantie 5, 46910 Anjala. Kilpailujen järjestämispaikka ilmoitetaan viimeistään viikkoa ennen kilpailua.

Toimihenkilöksi kilpailuihin? Tule reippaasti mukaan järjestämään kilpailuja, apulaisia ei koskaan ole liikaa! Toimihenkilötehtävillä voit myös saada veloituksettoman kilpailustartin. Jos olet kiinnostunut tulemaan toimihenkilöksi, ota yhteyttä Satu Seppälään, satu-seppala(a)hotmail.com. Tehtäviä on monenlaisia ja aiempaa kokemusta ei välttämättä tarvita, sopivia hommia löytyy varmasti kaikille :)