Helsinki International UB Horse Show Kävijäkisa

Helsinki International UB Horse Show järjestetään 23.–26.10.2014. Jos seura osallistuu vähintään 10-henkisellä porukalla SRL:n Kävijäkisaan, saa lippuhinnoista 25 % alennuksen. Lippujen ei tarvitse olla samaan näytökseen, eikä ”joukkueen” tarvitse välttämättä muodostua KJR:n jäsenistä (jonkin seuran kautta SRL:n jäsenyys tai Green Card kuitenkin vaaditaan), eli sanaa kannattaa levittää – isoille joukkueille myös mahdollisuus hyviin palkintoihin! Linkistä lisätietoa mm. ohjelmasta, ja hinnastossa näkyvillä näytöshinnat alennuksen jälkeen.

Jos olet kiinnostunut hankkimaan HIHS-lippusi tätä kautta, ole mahdollisimman pian yhteydessä rahastonhoitajaamme heikkila.krista@gmail.com. Liput täytyy tilata (ja olla maksettuina seuran tilille!) 15.9. mennessä, mutta kartoitetaan nyt ensin, saadaanko min. 10 hengen joukkue kasaan.

Vähäisen kiinnostuksen vuoksi KJR ei osallistu Kävijäkisaan.


UB Horse Show täyttää 30 vuotta ja siirtyy juhlavuoden kunniaksi Helsingin Jäähalliin keskelle kauneinta Helsinkiä.

Uudistunut UB Horse Show tuo Helsinkiin maailman parhaat esteratsastajat ja –hevoset ja tarjoaa neljä päivää ratsastuksen juhlaa ja viihdyttävää show-ohjelmaa.

Yleisö saa nauttia kansainvälisestä huippu-urheilusta erityisesti lauantai-iltapäivän UB Grand Prix ja sunnuntain maailmancupin näytöksessä. Perjantai- ja lauantai-iltoja vietetään hyvän musiikin, viihteen, julkkisten ja tietysti monipuolisten hevosten ja huippu-urheilun parissa. Molemmat illat huipentuvat yleisön After Ride Partyyn Jäähallilla!

Jäähallissa yleisölle avautuu vapaa sisäänpääsy verryttelyalueelle. Uudessa Paddock Club -ravintolassa on mukava seurata ratsukoiden verryttelyä. Ison ja valoisan verryttelykentän kupeessa on myös katsomopaikat 400 hengelle.

Jäähallin viereen rakennettavassa Expo Paviljongissa näytteilleasettajat ovat selkeästi ja yhtenäisesti esillä. Expoon on tänä vuonna mahdollista ostaa oma pääsylippu torstai- ja perjantaipäiviksi.

www.helsinkihorseshow.fi