TÄRKEÄ TURVALLISUUSTIEDOTE / Takaisinveto Hello Kitty ratsastuskypärä

Toukokuussa 2013 ruotsalaisen kuluttajaviranomaisen ”Konsumentverket” testauksessa todettiin turvallisuuspuutteita saksalaisvalmisteisessa KED Hello Kitty -kypärän erässä numero 1/2013.

Valmistusvirheestä johtuen tässä erässä ilmeni turvallisuuspuutteita materiaalin läpäisykyvyssä, iskunvaimennuksessa ja kiinnitysjärjestelmässä, jotka saattavat aiheuttaa loukkaantumisen onnettomuustapauksessa.

Tämän erän kypäriä on mahdollisesti ollut myynnissä seuraavissa liikkeissä: Cavallerist, Horse-Stuff, Lohjan K-maatalous, Ratsastusvaruste Nurmi, Satulavyö, Jokelan Lemmikkitarvikkeet, Joensuun Ratsastusvaruste, Reunos, Hippodome.com, Kaviola ja Turun K-maatalous. Mikäli käytössäsi on tämän erän kypärä, lopeta sen käyttö välittömästi ja palauta se liikkeeseen, josta olet sen ostanut. Annamme tilalle uuden kypärän tai hyvitämme kypärän hinnan.

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa!

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä: D-H-G Knauer GmbH/ Mountain Horse Intl / Riders’ House Oy / info@ridershouse.fi, puh. 045 130 9067.


TÄRKEÄ TURVALLISUUSTIEDOTE

Tiedote SRL:n sivulla