Hankkeet

Kymijoen Ratsastajat ry on mukana erilaisissa yhteistyöhankkeissa.

Vuonna 2015 seura oli mukana

  • Urheillen terveyttä seurassa -hankkeessa
  • SRL:n hyväntekeväisyyshankkeessa
  • Kouvolan Raviliigassa

Lisätietoja hankkeista:

Kymijoen Ratsastajat on edelläkävijäseura SRL:n Urheillen terveyttä seurassa -pilottihankkeessa

Hankkeen tavoitteena on löytää ratsastajille sopivia ja mielekkäitä oheisliikuntatapoja, joita alkuvaiheen jälkeen voidaan jatkaa myös säännöllisesti. Hankkeen seuravastaavat ovat Sonja Sihvola (sonja.sihvola [ at ] viestintatoimistovoltti.fi, p. 040 518 0282) ja Katri Jussila (p. 0500 750 194).

Lisätietoja:

Kymijoen Ratsastajat ry on yhteistyössä Koivukaaren Ponitallin kanssa mukana SRL:n vetämässä hyväntekeväisyyshankkeessa

Hankkeen avulla tarjotaan ratsastuksellisia elämyksiä vähävaraisten perheiden lapsille. Hankkeessa ovat mukana vapaaehtoisjärjestö Hope, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset ry, liiton yhteistyökumppaneita sekä jäsentalleja ja -seuroja. Hankkeen avulla halutaan varmistaa lasten oikeus hyvään kehitykseen, harrastamiseen ja osallisuuteen, vaikka perheellä olisi taloudellisia ongelmia.

Hyväntekeväisyyshankkeen kautta tarjotaan alakouluikäiselle, vähävaraisen perheen lapselle ratsastuksen alkeiskurssi ja muuta hevostoimintaa, kuten mahdollisuus osallistua hevoskerhoon. Hankkeen tavoitteena on nostaa kokonaisuudessaan 300 lasta ja nuorta hevosen selkään seuraavien kolmen vuoden aikana.

Hankkeen suojelijana toimii presidentti Tarja Halonen.

Lisätietoja:

Kymijoen Ratsastajat ry on mukana Kouvolan Raviliigassa

Raviliiga on hevosurheilun joukkuepeliä, jota kimpanvetäjä manageroi ja valmentajan johdolla hevonen valmentautuu kohtaamaan muun Suomen hevoset. Kouvolan joukkueen hevonen on tamma Despina. Despina valmentautuu uraan ja Raviliigan voittoon Marko Heikarin tallissa Kouvolassa. Joukkueen ensimmäisenä kummina on itsekin hevosnainen, tuottaja, kirjoittaja ja näyttelijä Olga Temonen. Toisena kummina toimii lumilautailun maailmanmestari Roope Tonteri.

Lisätietoja: